23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

Au lovit și sechestrat un tânăr într-o mașină! Acum sunt reținuți!

Trei tineri vor ajunge în fața instanței de judecată azi. Aceștia ar fi lovit și sechestrat un tânăr într-o mașină. La percheziții, polițiștii au găsit inclusiv o sabie și droguri.

Polițiștii au descins ieri al domiciliile mai multor tineri bănuiți de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie. Perchezițiile au avut loc în Bistrița și Lechința.

S-ar părea că în 18 iunie, trei tineri, cu vârste cuprinse între 19-25 de ani, ar fi lovit și sechestrat într-un autoturism, pentru aproximativ 5 ore, un tânăr de 23 de ani, din Chiraleș. Apoi i-ar fi fi sustras 2000 de lei.

La percheziții au fost descoperite și ridicate:

  • un pistol de tip airsoft
  • cu muniție neletală
  • mai multe plicuri cu substanțe pulbere și vegetale, susceptibile a avea efect psihotrop
  • un cântar electronic
  • un grinder.

De asemenea, au mai fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o tonfă, o sabie și 160 de euro” se arată în comunicatul IPJ BN.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor de la Acțiuni Speciale și criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, precum și de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: