4.7 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

AUR scoate oamenii în stradă la Bistrița! Duminică, protest în fața prefecturii

 AUR pregătește un protest în Bistrița-Năsăud. Oamenii vor ieși pentru a-și manifesta nemulțumirea în legătură cu prețurile care au explodat în utlima perioadă. Manifestația are loc duminică, 9 octombrie, începând de la ora 14:00.

Facturile la gaz și la current care vin din ce în ce mai mari a determinat liderul AUR din Bistrița-Năsăud, Dragoș Hârjoabă, să cheme oamenii în stradă.

Protestatarii se vor întâlni în fața Palatului Administrativ din Bistrița începând cu ora 14:00, duminică. Întreaga mișcare vine după ce, la București, peste 12.000 de oameni au ieșit în stradă în urmă cu două zile pentru a cere alegeri anticipate și pentru a scandal împotriva facturilor care vin tot mai mari.

„Am demonstrat că suntem singurul partid de opoziție, în ciuda diversiunilor puse la cale de câțiva “patrioți” de carton, unelte ale PSDNL și ale securiștilor, care țin mai mult la propriul orgoliu decât la cauza națională. Toate atacurile nu au putut împiedica mii de români să dea curs chemării noastre. Continuăm, în perioada următoare, în toată țara. Doar de vocea străzii se mai tem trădătorii care ne conduc. Doar cu ajutorul vostru ne putem lua țara înapoi!”, a spus Dragoș Hârjoabă, potrivit Propolitica.ro.

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

 1. Întraurite – Goldane Hârje,
  Lăsa-te-ar codrul în cârje,
  La Rodna să vină iar ursul,
  Să nu-ți poți ține discursul.
  Să te ascunzi, ca limbricul.
  Să-ți pută a dihor – buricul.
  Gaița să sune-n vecinătăți:
  Alo! Hoherul cu 3 facultăți?
  Taci mâlc. În loc de riposte,
  Zi doar atât: Bogdaproste!

 2. De unde dracu ati scos 12000 de oameni daca ai fost 4000 cu tot cu aia de se plimbau pe acolo plus oameni lu sosoaca .Cat tupeu poti avea sa minti in halu asta cat de prosti va pot crede auristi sa ne minta in fata ?

 3. Opoziția controlată scoate oamenii în stradă ca să ce? Să strige la ziduri goale? În actuala dictatură nu există partid de opoziție iar părerea ta, cetățean de rând, nici nu contează. Vezi doar cât suntem de urmăriți și de cenzurați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...