20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Autotren cuprins de flăcări pe DN 17, la cota 1.200, în Pasul Tihuța!

Mai multe autospeciale cu apă și spumă a pompierilor au pornit de urgență spre cota 1.200. În Pasul Tihuța, pe DN 17, un autotren a fost cuprins de flăcări.

Un apel la 112 anunța un incendiu la un autotren încărcat cu marfă. Acesta s-a oprit la cota 1.200, pe DN 17, în Pasul Tihuța.

Din fericire, șoferul a reușit să iasă în timp optim din cabină.

Două echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului intervin la un incendiu izbucnit în Pasul Tihuta, cota 1200 m, izbucnit la un autotren încărcat cu produse alimentare.

Nu sunt anunțate victime! Conducătorul auto a ieșit din cabina în condiții de siguranță” au transmis reprezentanții ISU BN.

UPDATE

Din fericire, șoferul și alți participanți la trafic s-au mobilizat rapid. ACeștia au reușit să stingă flăcările până la sosirea echipajelor de intervenție. Astfel, pagubele au fost limitate considerabil.

Incendiul a fost lichidat la nivelul cabinei autotrenului, cu mijloace de primă interventie (stingătoare) de către conducătorul auto și alți participanți la trafic” a transmis ISU BN.

 

FOTO- Arhiva Bistrițeanul.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: