16.8 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

Banii luați din bancă de Primăria Bistrița pentru Centrul Intermodal, direcționați spre alte cinci proiecte

Municipalitatea a luat un credit din bancă pentru acoperirea cheltuielilor proprii la proiectele europene. Banii ce ar fi trebuit folosiți pentru Centrul Intermodal vor fi direcționați spre alte CINCI proiecte.

Municipalitatea s-a împrumutat cu 34.613.279 de lei de la banca Transilvania. Motivul? Să aibă cu ce acoperi contribuția proprie și cheltuielile neeligibile a 20 de proiecte derulate în oraș.

Din această sumă împrumutată, peste 10 milioane ar fi fostu folosiți pentru Centrul Intermodal. Doar că municipalitatea a renunțat la acest proiect.

Astfel, se dorește redirecționarea sumei către alte cinci proiecte.

Transferul acestei sume de la Centrul Intermodal către aceste proiecte NU ar afecta în niciun fel creditul contractat și rambursarea lui.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!