11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

Becleanul trece de pe rețeaua veche de distribuție a apei – pe cea nou implementată

Lucrări de amploare, mâine, în Beclean. După ce în orașul de pe Someș s-a reușit reabilitarea canalizării fără spargerea carosabilul, mâine se va trece de pe rețeaua veche de distribuție a apei – pe cea nou implementată.

Administrația din Beclean demonstra, zilele trecute, că se pot executa lucrări în subteran, la canalizare, fără a sparge carosabilul. A fost posibil, cu o tehnică specială, cu ajutorul mai multor specialiști din Polonia: 

REVOLUȚIE LA BECLEAN – a fost reabilitată canalizarea de pe o stradă, fără a sparge carosabilul

Tot la Beclean, mâine se vor desfășura ample lucrări executate de echipele Aquabis. Acestea vor efectua lucrări multiple de cuplare pentru trecerea de pe rețeaua veche pe cea nou implementată.

Având în vedere că lucrările se vor realiza în mai multe puncte (5 cămine), Aquabis anunță că se va întrerupe furnizarea apei potabile.

În partea de sus a orașului Beclean, Figa sat, stațiune Figa și zona de agrement se întrerupe furnizarea apei potabile în intervalul orar 08.00 – 20.00 (estimativ). 

În partea de jos a orașului Beclean, Beclenuț și Coldău se întrerupe furnizarea apei potabile în intervalul orar 08.00 – 13.00 (estimativ).

Vă asigurăm că echipele de intervenție se vor afla la fața locului. Se vor lua toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt, înainte de consum, vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute pentru limpezire.

Vă mulțumim pentru înțelegere. Ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval.

Vă stăm la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la următoarele numere de telefon : 0263.21.31.17 și 0372.74.24.78”, a transmis conducerea Aquabis.

Foto @ Arhiva

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...