19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

BISTRIȚA: Concurs de scrabble, mâine, la Biblioteca Județeană

Dragi membri de club, dragi prieteni ai Scrabble-ului, joi, 25 mai 2023, de la ora 18 vă invităm să participați la Concursul de Scrabble Cupa Verbbis Bistrița!

Evenimentul este organizat la Biblioteca Județeană Bistrița-Năsăud în Sala de Mediatecă. Concursul este gratuit și va consta în partide de libere. Poate participa oricine”, au anunțat membrii clubului VERBBIS.

De un an de zile, în fiecare joi, la biblioteca din Bistrița se organizează întâlniri ale pasionaților de scrabble.

Bistrița-Năsăud și Clubul de Scrabble ”VERBBIS” organizează Joi, 25 Mai 2023, ora 18:00, la sediul Bibliotecii Județene (Bistrița, str. Alexandru Odobescu, nr. 11) Concursul de Scrabble „Cupa VERBBIS” Bistrița.

Poate cunoașteți jocul de scrabble mai mult ca un joc de familie, și mai puţin ca un sport al minţii. Încercăm la Bistriţa să creăm un cadru în care să jucăm de plăcere scrabble de competiţie”, anunțau anul trecut inițiatorii clubului Verbbis. 

Prin club s-au perindat, de-a lungul celor doisprezece luni, o mulțime de iubitori ai cuvintelor încrucișate. Sunt invitați și așteptați în continuare – cu brațele deschise – toți bistrițenii care vor să joace scrabble, indiferent de experiența într-ale jocului.

Se știe deja că scrabble-ul dezvoltă vocabularul, gândirea şi calculul rapid, iar pe deasupra, la Biblioteca Județeană „George Coșbuc” ai șansa să te alegi și cu prieteni noi. 

Concursul este organizat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Biblioteca Județeană „George Coșbuc”.

Foto deschidere @ Clubul de scrabble VERBBIS Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...