17 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

BISTRIȚA: Concurs de scrabble, mâine, la Biblioteca Județeană

Dragi membri de club, dragi prieteni ai Scrabble-ului, joi, 25 mai 2023, de la ora 18 vă invităm să participați la Concursul de Scrabble Cupa Verbbis Bistrița!

Evenimentul este organizat la Biblioteca Județeană Bistrița-Năsăud în Sala de Mediatecă. Concursul este gratuit și va consta în partide de libere. Poate participa oricine”, au anunțat membrii clubului VERBBIS.

De un an de zile, în fiecare joi, la biblioteca din Bistrița se organizează întâlniri ale pasionaților de scrabble.

Bistrița-Năsăud și Clubul de Scrabble ”VERBBIS” organizează Joi, 25 Mai 2023, ora 18:00, la sediul Bibliotecii Județene (Bistrița, str. Alexandru Odobescu, nr. 11) Concursul de Scrabble „Cupa VERBBIS” Bistrița.

Poate cunoașteți jocul de scrabble mai mult ca un joc de familie, și mai puţin ca un sport al minţii. Încercăm la Bistriţa să creăm un cadru în care să jucăm de plăcere scrabble de competiţie”, anunțau anul trecut inițiatorii clubului Verbbis. 

Prin club s-au perindat, de-a lungul celor doisprezece luni, o mulțime de iubitori ai cuvintelor încrucișate. Sunt invitați și așteptați în continuare – cu brațele deschise – toți bistrițenii care vor să joace scrabble, indiferent de experiența într-ale jocului.

Se știe deja că scrabble-ul dezvoltă vocabularul, gândirea şi calculul rapid, iar pe deasupra, la Biblioteca Județeană „George Coșbuc” ai șansa să te alegi și cu prieteni noi. 

Concursul este organizat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Biblioteca Județeană „George Coșbuc”.

Foto deschidere @ Clubul de scrabble VERBBIS Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...