10.7 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

BISTRIȚA: De mâine se ÎNCHIDE strada Panait Cerna

Strada Panait Cerna din Bistrița va intra în reabilitare. Municipalitatea a anunțat că lucrările vor dura mai bine de o săptămână. Circulația va fi restricționată.

S-au anunțat noi lucrări la carosabil, de această dată în zona „de la Sens”. Mai exact, de mâine intră în reabilitare strada Panait Cerna.

Pe perioada celor aproape două săptămâni de lucrări, traficul va fi restricționat.

Se reabilitează carosabilul pe strada Panait Cerna!

Marți, 20.06.2023, încep lucrările de reabilitare a suprafeței de asfalt pe strada Panait Cerna. Termenul de executare a lucrării este de aproximativ 10 zile, în funcție de condițiile meteo, interval în care se impune restricții de circulație în zonă.

Rugăm participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și să folosească trasee alternative”, a transmis Primăria Bistrița.

UPDATE – Pe unde vor cicula autobuzele Transmixt

Dragi călători,

Pe perioada lucrărilor ce vor fi efectuate pe strada Panait Cerna, începând cu data de 20.06.2023, pentru a evita eventualele ambuteiaje ce ar putea avea loc pe această stradă traseul liniilor 2 si 2A va fi deviat după cum urmează:

  • LINIA 2
    • TUR – Str Libertatii- B-dul Independentei – str. St. O. Iosif – traseul normal
    • RETUR – Unirea (drumul spre Slatinita)- Str Calea Moldovei- str 1 Decembrie- bld Republicii- str Al Odobescu- str Alba Iulia- Str. St. O. Iosif – B-dul Independentei – traseul normal
  • LINIA 2A
    • TUR – Viisoara- str Calea Dejului- Str Libertatii- B-dul Independentei – str. St. O. Iosif – traseul normal
    • RETUR – Unirea (zona Avicola)- Str Calea Moldovei- str 1 Decembrie- bld Republicii- str Al Odobescu- str Alba Iulia- Str. St. O. Iosif – B-dul Independentei – traseul normal

În aceste condiții în locul stațiilor de pe str. Panait Cerna se vor folosi stațiile nr. 4 (vis a vis de Biserica Sf. Ana) și stația nr. 20 (Biserica Sf Ana) de pe bld Independentei.

Bineînțeles toate modificarile vor fi vizibile în aplicația mobilă TMX Transport Bistrița pe care vă încurajăm să o folosiți cu încredere.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim călătorii plăcute cu transportul public în Bistrița și cartiere” au transmis reprezentanții firmei.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: