17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

BISTRIȚA: Evenimente speciale în 10 septembrie, la Casa cu Lei și la Sinagogă

Două evenimente speciale se vor desfășura la Bistrița, în 10 septembrie, la Casa cu Lei și la Sinagogă. Este vorba despre un recital de pian și o expoziție.

Salonul Vocațional se intitulează expoziția care va fi vernisată la Galeriile Casa cu Lei de pe strada Nicolae Titulescu. Evenimentul are loc vineri, 10 septembrie 2021, de la ora 17.00.

Exste organizat de Centrul Județean pentru Cultură, Serviciul de Pregătire și Perfecționare Artistică, „Școala de Arte și Meserii” și Centrul Cultural municipal „George Coșbuc” Bistrița.

Curatorul expoziției este Alexandru Uiuiu, profesor coordonator fiind Adriana Scripeț.

Expun Ruxandra Andresi, Raluca Deac, Maria Kovacs, Ecaterina Marica, Maria Monda, Călin Pop, Nuria Pop, Maria Ujică, Adriana Scripeț și Alexandru Uiuiu.

Tot vineri, 10 septembrie, de la ora 19.00, melomanii din Bistrița sunt invitați la un recital de pian: 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!