BISTRIȚA Expo Mariage Fest, în 3-5 februarie, la Metropolis

0
2184

Tinerii din Bistrița care visează să-și organizeze nunta în 2023 au parte de ocazia perfectă, la Hotel Metropolis. Între 3 și 5 februarie, aici se desfășoară o nouă ediție BISTRIȚA Expo Mariage Fest.

Dacă aveți de organizat o nuntă în viitorul apropiat – aveți ocazia să testați piața și noile trenduri în domeniu. Între 3 și 5 februarie, la Hotel Metropolis se desfășoară o nouă ediție BISTRIȚA Expo Mariage Fest.

Duminică, 5 februarie de la ora 17.00, la BISTRIȚA Expo Mariage Fest va avea loc și o TOMBOLĂ CU PREMII pentru viitorii miri.

EXPO BISTRIȚA MARIAGE FEST este una dintre manifestările expoziționale de referință din Transilvania în domeniul organizării de evenimente festive.

Evenimentul aduce în fața publicului din județ cele mai bune oferte de rochii de mireasă, costume de mire & ținute de gală, verighete & bijuterii, coafură / hair style & make-up & manichiură, decoraţiuni şi accesorii evenimente, aranjamente florale, buchete de mireasă, lumânări, sfeşnice, invitaţii de nuntă, carduri de masă, print-uri pentru evenimente, mărturii, servicii foto-video, cocktail – bar și vinuri, programe muzicale și  lecții de dans, pachete de călătorie pentru luna de miere și multe alte surprize.

Cele mai importante firme din domeniul organizării nunților așteaptă să vă prezinte în avanpremieră cele mai noi trenduri în materie de nunți pentru anul 2023.

Tot ce aveți nevoie pentru a crea nunta de vis, veți găsi într-o singură locație!

Nu ratați ofertele speciale de început de an!”, a transmis Camera de Comerț și Industrie BN.

Program de vizitare EXPO BISTRIȚA MARIAGE FEST:

  • Vineri, 3 februarie: 12:00 -19:00
  • Sâmbată, 4 februarie: 10:00 -19:00
  • Duminică, 5 februarie: 10:00 -17:00

Intrarea este liberă pe tot parcursul expoziției.

Persoanele interesate sunt rugate să-i contacteze pe organizatori (Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud) la numerele de telefon:

  • Mihaela Cotoi – 0733.90.01.94;
  • Ilisan Andrada – 0749.78.58.73.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.