1.9 C
Bistrița
miercuri, decembrie 1, 2021

Bistrița-Năsăud, sub semnul furtunilor. 30 de localități, sub COD ROȘU de ploi torențiale

În doar câteva ore, 30 de localități au primit avertizări COD ROȘU de ploi torențiale. Sunt așteptate cantități mari de apă, dar și grindină de dimensiuni medii și mari, vijelii și descărcări electrice.

Prima localitate avertizată prin RO ALERT a fost Rodna, la primele ore ale serii. Erau așteptate ploi torențiale cu acumulări de peste 40-50 de l/mp, grindină de dimensiuni medii și mari, vijelie și descărcări electrice.

Următoarea localitate avertizată tot cu RO ALERT pentru COD ROȘU de vreme severă a fost Romuli. Spre miezul nopții au fost avertizate prin RO ALERT nu mai puțin de 30 de localități: Năsăud, Beclean, Sângeorz-Băi, Feldru, Maieru, Telciu, Rodna, Nimigea, Rebrișoara, Târlișua, Spermezeu, Căianu Mic, Zagra, Dumitra, Șintereag, Ilva Mică, Petru Rareș, Uriu, Leșu, Salva, Rebra, Negrilești, Parva, Măgura Ilvei, Chiuza, Coșbuc, Ciceu Giurgești, Runcu Salvei, Poiana Ilvei, Ciceu Mihăiești.

La Bistrița a început să plouă torențial aproape de miezul nopții.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...

NOI locuri de muncă la Betak, Electroplast, IMP România și Leoni

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, ItalTextil Sărata, Panouri Decorative și IMP România (Fosta Netex). Aici este nevoie de operatori și tehnician producție. Oferta completă, mai jos:

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.