6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

BISTRIȚA: Se apropie Târgul de Crăciun! Când se aprind luminițele în centrul orașului

„Se apropie magia Crăciunului!” a anunțat primarul Ioan Turc pe pagina sa de socializare. Acesta a anunțat când se vor aprinde luminițele de Crăciun și când se deschide Târgul de Crăciun.

Consiliul Județean a anunțat deja că iluminatul festiv în fața Palatului Administrativ se pornește în 25 noiembrie. Tot atunci, bistrițenii se vor putea bucura și de un concert susținut de Gașca Zurli.

Sâmbăta viitoare, Gașca Zurli va aprinde luminițele de Crăciun din fața Consiliului Județean

Nici Primăria Bistrița nu se lasă mai prejos, programând debutul festivităților de iarnă pentru seara de 30 noiembrie.

Magicianul Robert Tudor și îndrăgita solistă Kamelia Melnic au fost invitați să contribuie la buna dispoziție a bistrițenilor.

Tot în 30 noiembrie se inaugurează în centrul orașului și Târgul de Crăciun.

Evenimentul va cuprinde inclusiv animații pentru copii, de care se vor ocupa actorii trupei de teatru „Alexandru Misiuga” de la Palatul Culturii.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: