-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Bistrițeancă de 35 de ani, prinsă cu un kilogram de droguri

O bistrițeancă de 35 de ani este bănuită că ar fi vândut droguri cu efecte psihoactive. În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit un kilogram de substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive, 1.600 de euro și două telefoane mobile. Femeia a fost arestată pentru 30 de zile.

Investigațiile polițiștilor și procurorilor au scos în evidență faptul că în cursul lunii decembrie, un bărbat și o femeie din Bistrița au cumpărat pentru a comercializat un kilogram de droguri cu efecte psihoactive.

La percheziții, oamenii legii au găsit un kilogram de substanță cristalină, de culoare albă, un cântar electronic de mare precizie, două telefoane mobile și 1.600 de euro.

Femeia de 35 de ani a fost reținută pentru 24 de ore și ulterior arestată preventiv pentru 30 de zile. Aceasta este cercetată pentru „efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive”.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.