22 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Bistrițeancă de 35 de ani, prinsă cu un kilogram de droguri

O bistrițeancă de 35 de ani este bănuită că ar fi vândut droguri cu efecte psihoactive. În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit un kilogram de substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive, 1.600 de euro și două telefoane mobile. Femeia a fost arestată pentru 30 de zile.

Investigațiile polițiștilor și procurorilor au scos în evidență faptul că în cursul lunii decembrie, un bărbat și o femeie din Bistrița au cumpărat pentru a comercializat un kilogram de droguri cu efecte psihoactive.

La percheziții, oamenii legii au găsit un kilogram de substanță cristalină, de culoare albă, un cântar electronic de mare precizie, două telefoane mobile și 1.600 de euro.

Femeia de 35 de ani a fost reținută pentru 24 de ore și ulterior arestată preventiv pentru 30 de zile. Aceasta este cercetată pentru „efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive”.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...