„Cine-a pus molozu-n drum?!?” Bistrițenii cer să le fie eliberată ieșirea de pe Ghiocelului spre Decebal

2
1059

O dată cu înaintarea lucrărilor în zona Decebal, porțiuni ale Bulevardului au fost deschise circulației auto. La ieșirea de pe strada Ghiocelului, cineva a „uitat” molozul în drum. Șoferii cer eliberarea căii de acces:

Bulevardul Decebal, porțiunea dintre intersecțiile cu Crinilor și Zimbrului, a fost închisă în luna august 2022. Au început lucrările la pasajul subteran din zona Odiseea și reconfigurarea părții carosabile.

Lucrările ar fi trebuit finalizate, pe acea porțiune, până în data de 31 decembrie 2022. Dar primarul a explicat că cel mai probabil șantierul se va „prelungi” până în martie – aprilie 2023.

Lucrările de pe Bulevardul Decebal se prelungesc până-n aprilie! Turc promite șantiere, dar și rapoarte publice bilunare cu evoluția lor

Totuși, de la finalul anului, mașinile au primit acces din intersecția de la Apollo până în zona Odiseea. Traficul înspre și dinspre acea zonă s-a intensificat, spre bucuria șoferilor.

Singurii rămași supărați sunt cei ce locuiesc în zona Aleea Ghiocelului.

Este o gramadă mare de pietre la ieșirea de pe Ghiocelului spre Decebal! Oare de ce nu o mută?!? Toată lumea care are de mers în partea de sus a orașului trebuie să iasă în Ursului și pe Bulevardul Republicii. Dacă ar lua-o, ar decongestiona traficul.

E foarte multă lume care nu ar mai intra pe Bulevardul Republicii. Spre exemplu, cei ce ar vrea să meargă la Leoni, ar ieși înspre Apollo. Dacă au de mers în partea de sus a orașului, ar lua-o spre Apollo, nu pe Bulevard. Ar ieși frumos spre Andrei Mureșanu, Năsăudului. Așa… toată lumea trebuie să iasă din zona aia pe Bulevardul Republicii, indiferent de zona în care are de ajuns.

Vor să țină pietrele alea acolo până își termină lucrarea???”, au transmis mai mulți șoferi reporterilor Bistrițeanul.ro.

 

2 COMENTARII

  1. Bistritenii sunt ca oile, daca am fi intr-o tara europeana nu ar intra in mijlocul santierului, in fiecare zi, pentru ca „dincolo” accesul intr-un santier se taxeaza aspru. Este evident faptul ca toate masinile care intra dinspre Apollo spre Odiseia intra fraudulos si nu poti pune paznic sa stea ziua la fiecare intrare. Din ce se vede la gardurile de la Apollo, nu este amenajata intarea in sens catre Apollo si/sau spre Crinilor, astfel incat accesul in sens pentru a merge in partea de sus nu se poate face in momentul de fata. @Bistriteanul haideti sa si cercetam inainte sa postam ce primim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.