3.9 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

Bistrițenii vor da nume străzilor din oraș! SONDAJ pe aplicația iReport!

În Bistrița există numeroase străzi care NU au nume. Acest lucru se datorează „extinderii cartierelor” prin ridicarea de noi locuințe. Bistrițenii vor putea propune nume de străzi, printr-un sondaj pe iReport.

Bistrița se extinde. Tot mai multe blocuri de locuințe sau case se ridică în diferite zone. Astfel, străzile se lungesc sau se creează noi artere de circulație. Iar cele noi formate NU au denumire.

Primarul Ioan Turc a propus consultarea bistrițenilor cu privire la numele ce vor fi atribuite noilor străzi.

În perioada imediat următoare, prin iReport vom derula sondaje de opinie în vederea atribuirii de denumiri pentru străzi din municipiu care nu au nume” a declarat Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă.

Totuși, denumirea străzilor va fi „bătută-n cuie” abia după finalizarea recensământului populației.

Atribuirea propriu-zisă se va face după finalizarea recensământului, dat fiind faptul că nu este permis acest proces de atribuire de denumire un an înainte de recensământ”, a concluzionat primarul Bistriței.

Despre aplicația iReport, în materialul de mai jos:

iReport Bistrița, noua platformă pe care bistrițenii pot să facă reclamații

 

Foto – Arhivă Bistrițeanul.ro

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: