17.3 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Bogdan Ivan (deputat PSD BN): ANAF nu va mai impozita retroactiv diurnele șoferilor pe ultimii 5 ani

ANAF nu va mai impozita retroactiv diurnele șoferilor pe ultimii 5 ani – a anunțat ieri deputatul Bogdan Ivan. Acesta a susținut în Camera Deputaților proiectul de lege  care vine în sprijinul companiilor de transport românești. 

„Astăzi am susținut în plenul Camerei Deputaților proiectul de lege prin care 350.000 de șoferi de camioane și autobuze români, și alte câteva mii de companii românești de transport, vor putea să își continue activitatea. Nu vor fi obligate să achite retroactiv impozite de sute de mii de euro pentru diurnele șoferilor.

Dacă astăzi Camera Deputatilor, cu votul întregului grup al PSD, nu ar fi votat această lege, majoritatea companiilor românești de transport internațional ar fi pus „lacătul pe ușă”. Iar angajații lor ar fi rămas fără loc de muncă.

Această problemă mi-a fost reclamată de foarte mulți șoferi și antreprenori din Bistrița-Năsăud. Mă bucur că ea a putut fi rezolvată prin această lege, care astăzi a fost votată de Camera Deputatilor și urmează să fie promulgată de Președintele României”, a transmis deputatul Bogdan Ivan.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Motto:
    „Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“
    (Zicală populară)
    Acest Bogdan Ivan nu pierde nici o ocazie de a fi ridicol sau chiar penibil. De data asta își arogă meritul că a susținut în plenul Camerei Deputaților proiectul de lege care vizează amnistia pentru diurnă a companiilor de transport, act normativ care ar trebui să regleze problema diurnelor impozitate sub formă de venituri salariale. Cum poti să te lauzi cu asa ceva când Proiectul de lege PLx 583/2021privind amnistia diurnelor a fost adoptat fără probleme de Camera Deputaților, în calitate de for decizional, cu 292 de voturi „pentru” și 2 „abțineri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: