-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Bogdan Ivan (deputat PSD BN): ANAF nu va mai impozita retroactiv diurnele șoferilor pe ultimii 5 ani

ANAF nu va mai impozita retroactiv diurnele șoferilor pe ultimii 5 ani – a anunțat ieri deputatul Bogdan Ivan. Acesta a susținut în Camera Deputaților proiectul de lege  care vine în sprijinul companiilor de transport românești. 

„Astăzi am susținut în plenul Camerei Deputaților proiectul de lege prin care 350.000 de șoferi de camioane și autobuze români, și alte câteva mii de companii românești de transport, vor putea să își continue activitatea. Nu vor fi obligate să achite retroactiv impozite de sute de mii de euro pentru diurnele șoferilor.

Dacă astăzi Camera Deputatilor, cu votul întregului grup al PSD, nu ar fi votat această lege, majoritatea companiilor românești de transport internațional ar fi pus „lacătul pe ușă”. Iar angajații lor ar fi rămas fără loc de muncă.

Această problemă mi-a fost reclamată de foarte mulți șoferi și antreprenori din Bistrița-Năsăud. Mă bucur că ea a putut fi rezolvată prin această lege, care astăzi a fost votată de Camera Deputatilor și urmează să fie promulgată de Președintele României”, a transmis deputatul Bogdan Ivan.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Motto:
    „Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“
    (Zicală populară)
    Acest Bogdan Ivan nu pierde nici o ocazie de a fi ridicol sau chiar penibil. De data asta își arogă meritul că a susținut în plenul Camerei Deputaților proiectul de lege care vizează amnistia pentru diurnă a companiilor de transport, act normativ care ar trebui să regleze problema diurnelor impozitate sub formă de venituri salariale. Cum poti să te lauzi cu asa ceva când Proiectul de lege PLx 583/2021privind amnistia diurnelor a fost adoptat fără probleme de Camera Deputaților, în calitate de for decizional, cu 292 de voturi „pentru” și 2 „abțineri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.