24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

FOTO – Bucurie, pentru ucrainenii din Bistrița, la Muzeul Județean: Au vopsit ouă pentru Paști

Ucrainenii stabiliți la Bistrița au avut parte ieri de câteva momente de bucurie, pace și socializare. La Muzeul Județean din Bistrița, voluntarii asociației Tineri pentru Comunitate Bistrița și partenerii lor, i-au ajutat să vopsească ouăle de Paști. Surpriza venit din partea ISU BN:

În Vinerea Mare, am reușit să aducem comunității de ucraineni stabiliți la nivel local clipe de bucurie, pace și socializare”, au transmis voluntarii Tineri pentru Comunitate Bistrița.

La Muzeul Județean din oraș, ieri după-amiază s-a derulat campania „Pentru un Paște liniștit”.

Cu sprijinul partenerilor locali, voluntarii au organizat un atelier de vopsit ouă. Copiii din Ucraina stabiliți la Bistrița s-au ales și cu mici daruri din partea voluntarilor orgnizatori. 

Surpriza a venit din partea ISU BN: pompierii bistrițeni au prezentat copiilor o parte din tehnica de intervenție.

Paștele este sărbătoarea care ne încurajează să fim mai răbdători, mai blânzi și mai empatici. Mulțumim pe această cale Instituției Prefectului Județul Bistrița- Năsăud, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița, gazdelor noastre – Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud – și sponsorilor”, au transmis cei de la Tineri pentru Comunitate.

Sponsori ai evenimentul au fost Selgros, Delice Pan, Primera Com SRL și Lechburg.

Foto @ Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.