20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

FOTO – Bucurie, pentru ucrainenii din Bistrița, la Muzeul Județean: Au vopsit ouă pentru Paști

Ucrainenii stabiliți la Bistrița au avut parte ieri de câteva momente de bucurie, pace și socializare. La Muzeul Județean din Bistrița, voluntarii asociației Tineri pentru Comunitate Bistrița și partenerii lor, i-au ajutat să vopsească ouăle de Paști. Surpriza venit din partea ISU BN:

În Vinerea Mare, am reușit să aducem comunității de ucraineni stabiliți la nivel local clipe de bucurie, pace și socializare”, au transmis voluntarii Tineri pentru Comunitate Bistrița.

La Muzeul Județean din oraș, ieri după-amiază s-a derulat campania „Pentru un Paște liniștit”.

Cu sprijinul partenerilor locali, voluntarii au organizat un atelier de vopsit ouă. Copiii din Ucraina stabiliți la Bistrița s-au ales și cu mici daruri din partea voluntarilor orgnizatori. 

Surpriza a venit din partea ISU BN: pompierii bistrițeni au prezentat copiilor o parte din tehnica de intervenție.

Paștele este sărbătoarea care ne încurajează să fim mai răbdători, mai blânzi și mai empatici. Mulțumim pe această cale Instituției Prefectului Județul Bistrița- Năsăud, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița, gazdelor noastre – Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud – și sponsorilor”, au transmis cei de la Tineri pentru Comunitate.

Sponsori ai evenimentul au fost Selgros, Delice Pan, Primera Com SRL și Lechburg.

Foto @ Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!