9.5 C
Bistrița
sâmbătă, martie 25, 2023

CRUZIME! Un bărbat din Reteag a împușcat mortal un câine. A ajuns după gratii

Un bărbat de 59 de ani a ajuns după gratii, după ce a împușcat mortal un câine. Animalul a murit. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Incidentul s-a petrecut ieri, într-o grădină din Reteag. Bărbatul de 59 de ani a luat arma și a tras într-un câine, care aparținea unui consătean. Ulterior, câinele a murit.

„Totodată, în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că acesta ar fi deținut, fără drept, cantitatea de aproximativ 712 grame pulbere neagră, pe care ar fi folosit-o la producerea, cu ajutorul unor prese, de muniție artizanală, pentru armele deținute în mod legal. Tot ieri, polițiștii au indisponibilizat de la domiciliul bărbatului o armă letală, cu destinația vânătoare și 2 arme neletale cu destinația tir sportiv, toate deținute legal, însă cu privire la care există suspiciunea că ar fi fost folosite la săvârșirea unor infracțiuni. Totodată au mai fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, cantitatea de 712 grame pulbere neagră, utilizată la producerea de muniție artizanală, 2 prese pentru confecționarea de muniție artizanală, 19 cartușe confecționate artizanal și 79 de cartușe deținute legal”, informează reprezentanții IPJ BN.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru nerespectarea regimului materiilor explozive, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uzul de armă fără drept și uciderea animalelor cu intenție fără drept.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...