16.2 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Ce farmacii sunt de gardă de Paști în Bistrița și cum funcționează centrul de permanență, în cazul problemelor medicale

În perioada sărbătorilor de Paști, asistența medicală din partea farmaciilor și centrelor de permanență continuă inclusiv în noaptea de Paști și în zilele de sărbătoare.

DSP BN a informat deja unitățile de primiri urgențe și spitalele să își facă provizii de medicamente înaintea sărbătorilor, din cauza valului mare de pacienți care ajung cu probleme respiratorii și digestive în urma consumului excesiv.

Programul farmaciilor de gardă este de la ora 08:00 la ora 24:00. Sâmbătă, pe 15 aprilie, farmacia de gardă este Iliria, pe Strada Iosif Vulcan. În ziua de Paști, farmacia deschisă de dimineață până la miezul nopții se află pe Strada Republicii, respectiv farmacia Mona.

În prima zi de Paști, farmacia de gardă este Nordpharm, pe Strada Năsăudului, iar în a doua zi, tot Nordpharm, pe Strada Ștefan cel Mare.

În Bistrița, Centrul de Permanență va fi deschis non-stop. Duminică, 16 aprilie, de gardă vor fi Dr. Daniel Kis și asistent este Onița Beusutiu.

AICI puteți consulta lista cu centrele de permanență din Teaca, Năsăud, Valea Bârgăului și Silivașu de Câmpie.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!