14.1 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Centrul Micul Prinț are nevoie de instrumente muzicale pentru grupa de meloterapie

Dragilor, lansăm și noi în eter o rugăminte și poate că voi, de acolo, ne veți răspunde. Avem mare nevoie în principal de o pianină pentru grupa de meloterapie de la Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ Bistriţa

Mesajul de mai sus a fost postat astăzi de psihologul Ana Dragu, coordonatoarea Centrului Micul Prinț. 

Ana Dragu face apel la cei care au posbilitatea să doneze o pianină. Este necesară pentru meloterapia care se oferă la Centrul Micul Prinț.

Pe lângă serviciile de kinetoterapie, logopedie, evaluare psihologică şi consiliere – la Centrul „Micul Prinț” se face din 2017 și intervenţie terapeutică prin muzică. Detalii – AICI.

Copiii noștri sunt foare talentați, iar terapia prin muzică îi ajută enorm.

Nu ne supărăm nici dacă aveți alte instrumente sau jucării muzicale care v-au rămas mici și pe care nu le mai folosiți.

În schimb, oferim bilete gratuite la următorul concert al Micilor Prinți”, a promis Ana Dragu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: