13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

CINE era Cristi, tânărul mort în tragicul accident din Romuli

Pe Drumul Național 17C, în dimineața zilei de 23 decembrie, o autoutilitară și o mașină au făcut accident între Romuli și Fiad. Autoutilitara, o camionetă de transport marfă, a avut puține pagube, însă de cealaltă parte s-a regăsit o adevărată tragedie. Șoferul mașinii, în ciuda tuturor eforturilor, a încetat din viață.

Cristian Cira, șoferul mașinii, avea în jur de 35 de ani. Din informațiile primite, mergea la Năsăud pentru a scoate bani de pe card, însă pe drumul său a întâmpinat o mare dificultate: gheața de pe drum. Șoferul camionetei spune că Cristian a intrat în curbă cu viteză și a început să derapeze, oprindu-se în autoutilitară.

Impactul frontal a fost fatal. Câteva minute mai târziu, salvatorii ajunși la fața locului l-au găsit blocat între fiarele BMW-ului pe care îl conducea. A început procedeul de extragere din epava mașinii care a fost complet distrusă, parcă zdrobită din toate părțile.

Scos afară din mașină, Cristian Cira nu răspundea conștient. Un elicopter de la Baza Aeromedicală Târgu Mureș a fost mobilizat să intervină, dar după câteva minute bune de resuscitare, nerăspunzând manevrelor, a fost anulată intervenția elicopterului.

În jurul orei 12:00 a fost declarat decesul bărbatului din Romuli, în vârstă de aproximativ 35 de ani. Acesta făcuse starea civilă în urmă cu câțiva ani alături de Ioana, dar nu a făcut nicio petrecere de nuntă, din cauza pandemiei. Aștepta momentul în care poate să petreacă alături de rude și sperau să o facă anul viitor. Cristian și Ioana erau finii Ninei Rus, chef bucătar și proprietar de restaurant.

Iată imagini de la accident:

Condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...