12.4 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

Competiția Via Maria Theresia, anulată anul acesta. De vină nu este pandemia de Covid

Tășuleasa Social a luat hotărârea să renunțe la competiția Via Maria Theresia anul acesta. De vină nu este pandemia, cum ar crede unii. Munca intensă la Via Transilvanica, cel mai lung traseu de drumeție din țară, a determinat asociația să ia această decizie.

Asociația Tășuleasa Social a anunțat în urmă cu puțin timp ca anul acesta nu va avea loc competiția Via Maria Theresia. Nu pandemia de Covid bagă bețe în roate organizatorilor, deși mai multe evenimente au fost anulate din cauza restricțiilor.

Cei de la Tășuleasa Social se concentrează pe Via Transilvanica, cel mai lung traseu de drumeție din țară. Astfel, voluntarii asociației sunt împrăștiați pe tot traseul unde se lucrează.

„Anul acesta ne-am bucurat de Via Transilvanica Maraton, pe care l-ați primit cu mult entuziasm, lucru pentru care vă suntem recunoscători. Stați aproape și urmăriți-ne! Nu se știe niciodată ce rezervă viitorul. Cine știe, poate la anul ne vom revedea cu drag și dor, în Călimani, la Maratonul Via Maria Theresia. Până una alta, vă invităm să urmăriți proiectul Via Transilvanica. Ne apropiem de ultimele județe și de lansări tot mai grandioase.”, transmit cei de la Tășuleasa Social.

Este al doilea an când nu are loc maratonul Via Maria Theresia. Anul trecut, asociația a fost nevoită să îl anuleze, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid.

Competiția este compusă din mai multe probe: maraton, semimaraton, ultramaraton și drumeție. Traseul se află în Munții Călimani, la 1.700 de metri altitudine.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...