13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

Confort și calitate, în zonă centrală din Bistrița: DHD Residence pregătește apartamente predate la cheie, finisate cu materiale de top

Zonă liniștită, dar totuși aproape de magazine și localuri? Dacă se potrivește cu noțiunea voastră de „acasă”, musai aruncați un ochi peste proiectul DHD Residence, de pe strada Grigore Pletosu, din Bistrița. Apartamentele se vând la cheie, cu finisaje de top. Locurile de parcare nu sunt o problemă, iar proiectul prevede și un spațiu generos dedicat copiilor. Nu mai punem la socoteală faptul că fațada clădirilor este ventilată, reducându-se astfel costurile cu încălzirea.

DHD Residence, care face parte din grupul Frasinul, pregătește un proiect cu 128 de apartamente, la care se adaugă 6 spectaculoase penthouse-uri. Apartamente se vând la cheie, cu finisaje de lux, încălzire în pardodeală, geamuri termopan cu 3 rânduri de sticlă, baie complet utilată, dotată cu ventilație, centrală termică și încălzire în pardoseală.

Proiectul este situat pe strada Grigore Pletosu, la doi pași de centrele comerciale de pe Calea Moldovei, într-o zonă liniștită, dar care asigură un acces facil la magazine, localuri, farmacii și chiar școli. Clădirile sunt prevăzute cu lifturi pentru 8 persoane.

Locurile de parcare nu vor fi o problemă, fiind amenajate 58 de locuri de parcare exterioare și 88 de locuri de parcare interioare. Nu lipsesc spațiile verzi, iar cei mici vor avea parte de un loc generos unde se pot juca.

Fațada ventilată vă ajută să aveți facturi mai mici la încălzire, iar cărămida de 25 de cm folosită la pereții exteriori și la cei interiori oferă o izolație fonică de înaltă calitate.

Apartamentele sunt prevăzute cu geamuri mari pe toată înălțimea utilă, iar centrala termică și aerul condiționat sunt incluse în preț. Proprietarii pot alege din 3 modele de gresie și de parchet la finisajele interioare.

Dezvoltatorul imobiliar vine și cu mai multe modalități de plată: se poate achita un avans de minim 30% și diferența în două tranșe până la finalizarea proiectului, iar plata integrală beneficiază de un discount de 3%.

Metrul pătrat de suprafață utilă costă 1.300 de euro (+ TVA 9%), iar metrul pătrat de terasă sau balcon 700 de euro (+ TVA). Un loc de parcare în subteran poate fi cumpărat cu 6.000 de euro +TVA, iar unul în parcarea supraterană 4.000 de euro +TVA.

Mai multe detalii puteți afla pe pagina de Facebook a DHD Residence, pe site-ul dhdresidence.ro și la numerele de telefon 0735897990/ 0749943367.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.