Consilierii locali ar putea avea „program de audiențe” cu bistrițenii

2
791

În cadrul Primăriei Bistrița ar putea exista un „birou de audiențe”, unde consilierii locali să asculte problemele cetățenilor. „Va fi primul proiect pe care îl vom propune”, a declarat Ionuț Simionca la prezentarea noilor consilieri PMP.

PMP BN a pierdut doi consilieri locali, anul trecut. Avocata Ștefania Stere s-a „transferat” la PSD, iar Oana Săcălean ocupă un post în cadrul M.A.I.

Vineri, în cadrul unei conferințe de presă, Ionuț Simionca a prezentat cele două persoane care vor ocupa posturile rămase vacante. E vorba de economistul Anamaria Avram și inginerul zootehnist Marian Suciu.

Anamaria Avram și Marian Suciu, noii consilieri locali din partea PMP

„Mă bucur să am oameni de o asemenea calitate umană și profesională în partid. Ei sunt exemplul clar că oferim o șansă celor care doresc să se implice în politică, chiar dacă nu știu prea multe despre politică, despre jocurile politice sau strategiile politice.

Toți cei care își doresc să schimbe comunitățile din care fac parte, care își doresc să trăiască într-un cartier mai organizat, trebuie să se implice activ în viața politică și administrativă și au șansa să își lase amprenta asupra comunității așa cum consideră ei mai bine”, a mai declarat Ionuț Simionca.

Acesta a vorbit și despre primul proiect pe care-l vor supune la vot consilierilor locali.

Știu că s-a mai discutat și cu alte ocazii, dar Anamaria a readus în discuție acest aspect. Și anume, în cadrul Primăriei Bistrița să existe un birou unde consilierii, prin rotație, să stea pentru audiențe. Astfel, măcar câte două ore pe zi, tot la 21 de zile – sau câți consilieri sunt – să primească cetățenii în auiență. Să le audă problemele și să îi ajute în rezolvarea lor. Acest proiect va fi supus la vot cu prima ocazie”, a promis Ionuț Simionca.

2 COMENTARII

  1. Sunt obligați prin lege! Să organizeze program de audiențe, să stabilească întâlniri cu cetățenii și să depună rapoarte anuale de activitate!

  2. Ce-mi vine sa rad !
    Poate se va intampla asta daca va dau eu un spatiu gratis in casa lui tata, dar si asa vor fi prezenti doar doi de la PMP si care oricum nu sunt luati in calcul de nimeni.
    Ati avut posibilitatea pe care ati ratat-o si v-a durut la basca cand personal am invitat cate un consilier la o discutie in strada pe subiectul Parului Dendrologic de la Rebreanu.
    Restul sunt barbi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.