7.4 C
Bistrița
marți, martie 28, 2023

Constructorul MIS Grup, bun de plată pentru pierderile de apă! „Dorel” a spart două conducte

Două conducte de apă au fost sparte de cei de la MIS Grup în timpul unor lucrări. Aquabis le va emite factură. Primăria Bistrița susține că lucrările pentru Linia Verde se desfășoară conform proiectului.

Primii pași în realizarea proiectului Linia Verde cuprind lucrări de asfaltare și de amenajare a stațiilor de încărcare a autobuzelor electrice.

Zilele trecute s-a intervenit pe strada Libertății, dar și pe Simpozionului, pentru lucrările privind rețeaua electrică necesară stațiilor de încărcare.

Cititorii Bistrițeanul.ro au semnalat faptul că în timpul lucrărilor s-au spart conductele de apă de pe cele două străzi, lăsând bistrițenii fără apă la robinet. Unele firme au fost obligate să-și sisteze activitatea din această cauză.

FII REPORTER: Au rezolvat una, au stricat alta! Stațiile de încărcare ale autobuzelor electrice au lăsat două străzi fără apă

Supărarea patronilor a fost cu atât mai mare, cu cât lucrările ar fi trebuit făcute cu subtraversarea conductelor de apă. MIS Grup lucrează însă „la suprafață”.

Primăria Bistrița susține că pentru aceste lucrări a fost elaborat un proiect ce are toate avizele.

Pentru orice lucrare este întocmit un proiect. La fel și în acest caz. Proiectul pentru Linia Verde cuprinde toate aspectele și a primit toate avizele necesare, inclusiv de la furnizorii de utilități. Nu avem suspiciunea că MIS Grup nu ar executa lucrările conform proiectului. Dirigintele de șantier asta trebuie să urmărească. Și la controalele periodice, tot asta se urmărește” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Mihai Ruști, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița.

„Boacăna” făcută, plătită din buzunarul MIS Grup

Pe strada Libertății a fost spartă o conductă stradală de apă, iar pe strada Simpozionului, o conductă care duce la stația de epurare. Pentru reparații și pierderi, MIS Group va primi factură.

Nu e prima dată când un constructor plătește pentru așa ceva. Deci atât pentru lucrările de reparare, cât și pentru pierderile de apă, vom emite o factură pe care o vom da constructorului. El este cel ce plătește”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, directorul Aquabis, Ioan Șandru.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Problema nu e ca acele cabluri trebuiau puse sub conductele de apa, problema e ca bransamentele unora nu ai respectat adancimile si proiectele de bransare, aici e problema. Situatii de genul o sa fie in tot orasul, si pe Axe (Garii-Decebal-Andrei Muresanu- Nasaudului) acolo nu stie nimeni ce e sub asfalt.
    Mi se pare ca deja se insista pe un subiect platit de un patron razvratit, care probabil nu si-a facut bransamentul la adancimea care trebuie. In rest doamne ajuta si rabdare!

  2. Pe Str Simpozionului Dorel a spart conducta trei zile la rând . Apa care trece prin contor PINA se curată cine o plătește? Mis grup??? Sau noi f

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...