11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

Locurile de joacă din municipiu ar putea avea coșuri de gunoi „speciale”. Primarul Turc a somat Supercom să curețe zonele șantierelor

Spațiile de joacă pentru copii din municipiu ar putea fi dotate cu coșuri de gunoi „speciale”, a anunțat primarul Ioan Turc, într-o postare pe o rețea de socializare. De asemenea, acesta mai anunță că a somat operatorul de salubritate Supercom să curețe zonele șantierelor, transformate în adevărate ghene de gunoi.

Potrivit edilului Bistriței, se are în vedere achiziționarea de coșuri de gunoi stradale pentru înlocuirea celor degradate și completare în zonele unde nu sunt suficiente. De asemenea, spațiile de joacă vor fi dotate cu coșuri de gunoi „cu o configurație specială”.

Primarul Ioan Turc mai spune că a sesizat operatorul de salubritate Supercom să fie mai atent cu șantierele din oraș, care s-au transformat în adevărate ghene de gunoi:

„De asemenea, am semnalat faptul că șantierele din oraș sunt predispuse depozitării de deșeuri și am solicitat prestatorului de servicii de salubritate să acorde o atenție mai mare acestor zone”, precizează primarul Ioan Turc.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...