14.5 C
Bistrița
marți, septembrie 27, 2022

Crăciunul Solidarității: 600 de pachete oferite bistrițenilor vulnerabili

Municipalitatea a provocat bistrițenii să-și ajute semenii mai puțin norocoși. S-au adunat 600 de pachete care au fost împărțite în campania „Crăciunul Solidarității”. „Vom face acest lucru în fiecare an”, a spus Turc.

La începutul lunii decembrie, primarul Ioan Turc provoca bistrițenii să-și ajute semenii să aibă un Crăciun mai bun. Astfel, s-a lansat campania „Crăciunul Solidarității”.

La Centrul de donații de pe Bulevardul Independenței s-au primit, până la data de 20 decembrie bunuri neperisabile, care apoi, cu ajutorul voluntarilor SVSU, au fost oferite bistrițenilor cu venituri mai modeste.

S-au făcut 600 de pachete care au fost împărțite bistrițenilor vulnerabili. Vreau să mulțumesc atât bistrițenilor – persoane fizice, cât și juridice – care au simțit cu semenii lor. Vreau să vă anunț că acest tip de activitate o vom face și de acum încolo, în fiecare an”, a declarat Ioan Turc, primarul Bistriței, în cadrul unei conferințe de presă.

Conform informațiilor oferite de reprezentanții PMB, cele 600 de pachete au putut fi împărțite datorită donațiilor a 5 bistrițeni și 7 firme. Suma adunată a fost de aproximativ 50.000 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...