13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

Crăciunul Solidarității: 600 de pachete oferite bistrițenilor vulnerabili

Municipalitatea a provocat bistrițenii să-și ajute semenii mai puțin norocoși. S-au adunat 600 de pachete care au fost împărțite în campania „Crăciunul Solidarității”. „Vom face acest lucru în fiecare an”, a spus Turc.

La începutul lunii decembrie, primarul Ioan Turc provoca bistrițenii să-și ajute semenii să aibă un Crăciun mai bun. Astfel, s-a lansat campania „Crăciunul Solidarității”.

La Centrul de donații de pe Bulevardul Independenței s-au primit, până la data de 20 decembrie bunuri neperisabile, care apoi, cu ajutorul voluntarilor SVSU, au fost oferite bistrițenilor cu venituri mai modeste.

S-au făcut 600 de pachete care au fost împărțite bistrițenilor vulnerabili. Vreau să mulțumesc atât bistrițenilor – persoane fizice, cât și juridice – care au simțit cu semenii lor. Vreau să vă anunț că acest tip de activitate o vom face și de acum încolo, în fiecare an”, a declarat Ioan Turc, primarul Bistriței, în cadrul unei conferințe de presă.

Conform informațiilor oferite de reprezentanții PMB, cele 600 de pachete au putut fi împărțite datorită donațiilor a 5 bistrițeni și 7 firme. Suma adunată a fost de aproximativ 50.000 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...