Ajutăm? Primăria Bistrița demarează o nouă campanie de strângere de donații înainte de sărbători

1
834

Dar din dar se face Rai! Primăria Bistrița a anunțat cea de-a doua ediție a Crăciunului Solidarității. Evenimentul se derulează în cursul lunii decembrie, iar la final pachetele strânse vor ajunge la familii nevoiașe.

Toți cetățenii care își doresc să ajute în pragul sărbătorilor de iarnă pot să o facă donând bunuri precum haine, încălțăminte sau jucării ori alimente neperisabile pentru o acțiune organizată de autoritățile locale.

Strângerea donațiilor începe în data de 5 decembrie și va fi finalizată în data de 20 decembrie. Donațiile se pot depozita pe Strada independenței, numerele 24-26 la cantina socială.

Prima ediție a acestui eveniment, respectiv cea de anul trecut, a avut succes, iar 600 de pachete au ajuns la bistrițenii mai puțin fericiți.

“Vă invit, dragi concitadini, asociații, fundații, societăți comerciale bistrițene, să vă alăturați acțiunii noastre de binefacere pentru a aduce și în acest an zâmbete persoanelor vulnerabile din municipiu.

Sărbătorile de iarnă ar trebui să fie un prilej de bucurie pentru toată lumea, însă această perioadă vine cu griji, un plus de nesiguranță și deznădejde pentru oamenii singuri, cu posibilități materiale minime. Unindu-ne forțele și generozitatea, putem să le aducem puțină speranță prin pachetele pe care dorim să le împărțim de sărbători.

În 2021, cu ajutorul dumneavoastră, am reușit să pregătim nu mai puțin de 600 de pachete în Bistrița și localitățile componente. Vă așteptăm, în perioada 5-20 decembrie, să vă alăturați programului nostru și în acest an, prin donațiile în produse pe care le colectăm în condiții de maximă transparență la Cantina socială de pe Bulevardul Independenței, nr. 24-25!”, a transmis primarul orașului Bistrița, Ioan Turc.

1 COMENTARIU

  1. Ajutam cu drag o astfel de actiune pentru cei care au fost mai putini norocosi in viata.
    Penru mine personal un astfel de demers este un adevarat pansament al sufletului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.