9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Cristian Țetcu: ”Nu mai luăm câini în adăpostul primăriei, numai în caz de forță majoră!”

Unele zone din Bistrița sunt pline de câini maidanezi. ”Nu mai luăm câini în adăpost, decât în caz de forță majoră!” a declarat Cristian Țetcu.

Mai multe zone din Bistrița sunt pline de câini maidanezi, aceasta fiind perioada de împerechere. Astfel, bistrițenii s-au plâns autorităților de prezența haitelor și de gălăgia pe care o fac. Mai mult, unii au devenit defensivi, punând în pericol locatarii.

FOTO/VIDEO: Cartierul Subcetate terorizat de dulăii ”nimănui” întreținuți de firmele din zonă

Reprezentanții Primăriei Bistrița explicau săptămâna trecută că în adăpostul de câini mai este loc pentru a duce maidanezi.

PLIN de câini pe străzile Bistriței, deși în adăpost ar mai fi loc

Deși mai e loc, NU se mai adună câinii nimănui de pe stradă

Nu mai iau câini de pe stradă. Au zis că nu mai vin să îi ia. Am sunat șa ei și ni s-a spus că nu mai pot lua câini, că e închis adăpostul, că ar fi fost ceva controale. Deci nu e adevărat că mai au locuri” au fost mesajele transmise de bistrițeni după articolul postat.

COntactat de reporterii Bistrițeanul.ro, directorul adjunct al DSP Bistrița a explicat că adăpostul funcționează parțial.

”Adăpostul nu e închis. Funcționează parțial. Adică se fac sterilizări, vaccinări și se dau câinii spre adopție. Dar momentan NU mai luăm câini de pe stradă.

Decizia aceasta a fost luată deoarece am început lucrările de modernizare și extindere a adăpostului. Astfel că până nu terminăm lucrurl, nu putem să mai luăm câini de pe stradă. Punem beton pe jos, în tot adăpostul, restructurăm accesul om/animal. Avem nevoie de spațiul care e gol să tot mutăm cuștile dintr-o parte în alta. Așa că nu putem lua alți câinii acum” a declarat Cristian Țetcu.

Lucrările sunt preconizate a dura două săptămânim, însă depinde de vreme. Acestea ar putea să se prelungească.

În caz de forță majoră, dacă este vreo situație mai deosebită, vom interveni și îi vom lua de pe stradă. Dar altfel, până nu finalizăm lucrările, nu!” a concluzionat Cristian Țetcu.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Adunati-i domnule si eutanasiati-i ( sau impuscati-i ) pe toti, ca este cea mai eficienta masura , degeaba-i ” castrati ” si apoi le dati drumul inapoi de unde au fost prinsi, ca sunt poate si mai agresivi decat au fost inainte fiind flamanzi, ca nimeni nu le da de mancare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.