16.1 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

INEDIT: Cursuri de creație instrumente muzicale din materiale reciclate, la Bistrița!

O provocare inedită, pentru copiii de toate vârstele din Bistrița! Profesoara de muzică Codruța Cojoc, coordonatoarea Cercului de muzică Harmony, îi invită pe elevii mari și mici la ateliere de creație instrumente muzicale din materiale reciclate!

Vreau să reiau din februarie Atelierul de creație de instrumente muzicale din materiale reciclate. Atelierul se adresează copiilor din clasele 0-8, dar nici pe liceeni nu i-am uitat. Le propun și lor un nou Cerc de muzică, adaptat vârstei și intereselor lor. Ambele cursuri se vor desfășura la Bistrița, la Complexul Muzeal.

Așadar, dacă aveți copii care s-ar bucura de astfel de activități, îi aștept cu drag să se înscrie”, a explicat profesoara Codruța Cojoc pentru Bistrițeanul.ro. 

Atelierele sunt dedicate tuturor copiilor, nu neapărat celor care au talent muzical. Sunt destinate publicului larg, nu neapărat talentelor. Cu cei mici ne vom axa mai mult pe lucru manual. Așa că orice copil căruia îi place să meșterească este bine venit! Cât despre liceeni, dacă ascultă muzica în fiecare zi, este suficient pentru mine să-i încurajez să vină”, ne-a mai explicat profesoara.

Codruța Cojoc a mai susținut asemenea cursuri, înainte de pandemie, la Lumea Spiridușilor (spațiul coordonat de profesoara Petra Baciu). A predat și la Liceul Sportiv, însă acum își dorește ceva pe cont propriu.

Prin atelierele de creație pe care le va susține la Muzeul Județean, Codruța Cojoc își propune să îmbine armonios educația creativă cu cea ecologică. Se va pune accent pe abordarea muzicală intuitivă, potrivită vârstei copiilor.

Prichindeii vor învăța să construiască instrumente muzicale simple, dezvoltându-și totodată abilitățile motrice prin lucru manual.

Detalii despre atelierul dedicat elevilor de la 6 la 14 ani descoperiți accesând linkul de mai jos:

Atelier de creație instrumente muzicale – clasele 0 – VIII

Liceenii care doresc să se înscrie la cursurile de creație o pot face AICI.

 

Foto deschidere @ Arhivă Muzeul Județean Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!