-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Dana Budeanu – „Spitalul Județean de Urgență Bistrița RUPE”! Ce a determinat-o pe vedetă să spună asta:

Un video postat de Dana Budeanu ieri, pe pagina sa de Facebook, are peste 23.000 de vizualizări. ”Spitalul Județean de Urgență Bistrița RUPE” este mesajul care-l însoțește.

Creatoarea de modă Dana Budeanu a devenit virală în urma postărilor sale în care-și exprimă părerea vizavi de diferite subiecte.

Ieri, pe pagina sa de Facebook, a apărut un video care în nici 20 de ore a strâns peste 23.000 de vizualizări, 1.600 de reacții și aproape 200 de distribuiri. În scurtul filmuleț apar poze cu diferite feluri de mâncare oferite pacienților Spitalului județean de Urgență Bistrița.

 

”SPITALUL JUDEȚEAN BISTRIȚA NĂSĂUD RUPE!!!

SUTE DE MESAJE POZITIVE DE LA OAMENI!

PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN ESTE RADU MOLDOVAN! FELICITĂRI! DECI, SE POATE, DOMNULE RAFILA! PE RESTUL DAȚI- I AFARĂ PE TOȚI!

ÎNȚELEG DE LA PERSONALUL MEDICAL ȘI DE LA OAMENI, CĂ S-A INVESTIT ENORM ÎN SPITAL, IAR MANAGEMENTUL FACE TOTUL!!!” este mesajul scris de Dana Budeanu.

Apoi, aceasta a redistribuit pe pagina sa postări din anii precedenți în care vorbeas despre Radu Moldovan, schimbarea managerilor de spitale, etc.

Video-ul cu mâncarea de la Spitalul Județeasn de Urgență Bistrița, distribuit pe pagina Danei Budeanu, aparține Monei Urian, mămica lui Vlăduț, băiețelul ce a învins leucemia, cu implicarea voastră.

FOTO/VIDEO: Vlăduț vă mulțumește!

Pe pagina ei de Tik- Tok, video-ul a adunat peste 53.000 de vizualizări și aproape 700 de aprecieri.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

8 COMENTARII

 1. FELICITARI administratorilor spitalului judetean BN, D-lui Lazany si echipei,felicitari Radu Moldovan si consiliului judetean fiindca ati crezut ca se poate si ca ati facut sa se poata!!!!!!!!!!! in rest, orice ar zice oricine nu conteaza nici cat o pietricica in poantof!!! Felicitari!!!! Daca si la primarie ar fi cineva ata de hotarat…. dar cine stie? poata om avea noroc data viitoare.

 2. Pentru 5-600 de lei/zi cât costa „cazarea” la SJB nu vi se pare normal ca sa fie o mâncare decenta data bolnavilor?
  Adica normalitatea a ajuns stire de senzatie?
  E vai de capul nostru daca avem mentalitatea asta de iogabi si ne bucuram ca suntem un pic respectati pentru contributia adusa la sistemul de sanatate din care se înfrupta toti mafiotii….si ne mai cade si noua ceva ….

 3. …singura mea dxperienta de la urgenta e la fel ca a presedintelui de judet din ….gorj!
  Asa ca ….ciocu mic!
  Asa orice manelist isi poate cumpara…..avion si asta nu inseamna ca….rupe!

 4. O masa de calcat conta cost celor asiguraț. Cei deținuți în penitenciar au mai multe beneficii moca. Iar cei angajați trebuie să își plătească masa vezi doamne că sunt însoțitori la un minor de 2.3 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: