10.1 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

Deputatul Daniel Suciu: „Voi fi mereu recunoscător pentru asemenea investiții”

„Voi fi mereu recunoscător celor ce mi-au fost alături atunci când, în cele 10 luni ale mandatului meu, au făcut posibile asemenea investiții”, a transmis deputatul Daniel Suciu.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, deputatul Daniel Suciu a transmis că se simte recunoscător celor care i-au fost alături.

Voi fi mereu recunoscător celor ce mi-au fost alături atunci când, în cele 10 luni ale mandatului meu, au făcut posibile asemenea investiții. 

Iar Cazinoul Constanța e cu siguranță printre ele: 

Aici e nota de fundamentare cu care am intrat in Guvern să solicit finanțarea de care acest simbol al României avea atâta nevoie”, a mai transmis deputatul Daniel Suciu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.