25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

DEFINITIV – BEJ menține sentințele anterioare: NU se renumără voturile!

Odiseea contestațiilor PNL și a solicitărilor de renumărare a voturilor pentru funcția de primar al Bistriței se apropie de final. Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Nr 6 a decis în ședința de astăzi că voturile nu se vor renumăra.

De cinci zile încoace, PNL BN contestă rezultatul alegerilor locale din 9 iunie 2024 pentru funcția de primar al municipiului Bistrița.

Detalii despre contestațiile liberalilor și solicitările insistente de a se renumăra voturile puteți reciti accesând linkurile de mai jos: 

BEC: Nu a existat nicio fraudă la alegerile locale din Bistrița. Lazany este oficial primar al Bistriței

BEJ tranșează lucrurile: Gabriel Lazany a câștigat alegerile pentru Primăria Bistrița!

Decizia BEM: Contestația PNL și renumărarea voturilor aduce 4 voturi în plus pentru Lazany. Se așteaptă motivarea BEJ

SCANDALUL renumărării voturilor la Primăria Bistrița! BEJ va decide dimineață ce se va întâmpla

Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Nr 6 s-a întrunit într-o nouă ședință astăzi, 14 iunie, la ora 14.00. Prin unanimitate de voturi, s-a decis că la solicitarea PNL BN de renumărare a voturilor s-a răspuns deja printr-o decizie anterioară. Hotărârea de astăzi este definitivă. 

Iată mai jos, documentul emis de Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Nr 6 :

Hotarâre_BEJ_14.06.2024

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Foarte bine! Poate înțeleg și ei ca s-a terminat! Greu… dar poate poate! Gata baletul și tânguiala, dizolvați organizația PNL Bistrița ca a făcut-o varză Turc și cu pretenii lui, construiți, munciți, lăsați aerele de elite închipuite și peste 4 ani cine știe??? Astăzi Lazany a fost mai bun! CSF?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.