21.5 C
Bistrița
miercuri, august 10, 2022

Deputat Daniel Suciu (PSD BN): 5% din bugetul Primăriei (veniturile proprii ale instituției), alocat proiectelor propuse de liceenii din Bistrița

Deputatul Daniel Suciu își dorește ca în anul viitor, 5% din bugetul Primăriei (veniturile proprii ale instituției) să fie alocat ideilor și proiectelor propuse de liceenii din Bistrița.

Referindu-se la bugetarea participativă – un subiect de campanie electorală pentru PNL și USR – deputatul Daniel Suciu a remarcat că totul „a fost o păcăleală. Nu s-a întâmplat absolut nimic în bugetul acestui an. Ne dorim cu adevărat să susținem această idee.

Vom propune ca 5% din bugetul Primăriei – din veniturile proprii ale instituției – pe anul 2022 să fie alocat exact acestui tip de bugetare participativă”, a punctat Daniel Suciu.

Deputatul a precizat că se va propune un concurs de proiecte, în toate liceele din Bistrița.

Suntem deschiși inclusiv la ideile și propunerile antreprenorilor de până în 35 de ani. Va fi un demers extrem de transparent.

Toate ideile și propunerile primite se vor transforma în proiecte de hotărâri de CL și solicitări de alocare de fonduri din bugetul anului 2022. Ne dorim ca toți tinerii din oraș să depună proiecte. Pentru ca noi să solicităm, ulterior, în numele lor, bani din bugetul local. Avem toată vara la dispoziție. Din 1 septembrie vrem să ne ocupăm de acest lucru”, a mai spus Daniel Suciu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...