8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

”Dezamăgire de 1 Decembrie!” Bistrițenii au plecat triști – NU a fost paradă

Bistrițeni, de la mic mai mare, s-au adunat la statuia lui Andrei Mureșanu din centrul Bistriței pentru a asista la ceremonia dedicată Zilei Naționale a României. Din nefericire, au plecat triști, neavând parte de tradiționala paradă militară.

În acest an, autoritățile locale au ales să marcheze Ziua Națională a României cu o ceremonie religioasă, urmată de câteva discursuri, iar în final un moment artistic. Cei mici și părinții care îi însoțeau așteptau parada militară, cea care în alte orașe s-a organizat fără restricții.

Micii românași au plecat acasă triști, chiar dacă au văzut fanfara militară și câțiva reprezentanți ai Brigăzii General Grigore Bălan Bistrița și pompieri militari ai ISU Bistrița-Năsăud.

Alături de cadrele militare a stat în „front” Bobiță, cățelul maidanez adoptat de brigadă, care asistă la toate manifestațiile militarilor.

Primarul Municipiului Bistrița, Ioan Turc și Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, au adresat câteva cuvinte adunării, urând numai de bine locuitorilor din Bistrița și din județ.

Mai apoi, cei care ar fi vrut mai degrabă să se bucure de o paradă militară au ascultat cântece patriotice, primul la microfon fiind folkistul Florin Seserman, asistat de soliști de muzică populară.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.