6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

”Dezamăgire de 1 Decembrie!” Bistrițenii au plecat triști – NU a fost paradă

Bistrițeni, de la mic mai mare, s-au adunat la statuia lui Andrei Mureșanu din centrul Bistriței pentru a asista la ceremonia dedicată Zilei Naționale a României. Din nefericire, au plecat triști, neavând parte de tradiționala paradă militară.

În acest an, autoritățile locale au ales să marcheze Ziua Națională a României cu o ceremonie religioasă, urmată de câteva discursuri, iar în final un moment artistic. Cei mici și părinții care îi însoțeau așteptau parada militară, cea care în alte orașe s-a organizat fără restricții.

Micii românași au plecat acasă triști, chiar dacă au văzut fanfara militară și câțiva reprezentanți ai Brigăzii General Grigore Bălan Bistrița și pompieri militari ai ISU Bistrița-Năsăud.

Alături de cadrele militare a stat în „front” Bobiță, cățelul maidanez adoptat de brigadă, care asistă la toate manifestațiile militarilor.

Primarul Municipiului Bistrița, Ioan Turc și Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, au adresat câteva cuvinte adunării, urând numai de bine locuitorilor din Bistrița și din județ.

Mai apoi, cei care ar fi vrut mai degrabă să se bucure de o paradă militară au ascultat cântece patriotice, primul la microfon fiind folkistul Florin Seserman, asistat de soliști de muzică populară.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...