6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Directori și directori adjuncți de 10, în școlile din BN. S-a încheiat proba de interviuri a concursului

S-au încheiat ieri interviurile în concursul pentru funcția de director și director adjunct în școlile din Bistrița-Năsăud. Timp de șapte zile, profesorii au răspuns întrebărilor comisiei de examinare. 22 de candidați au reușit să ia 10.

Ieri a fost ultima zi de interviuri în concursul de directori / directori adjuncți în Bistrița-Năsăud. Timp de 60 de minute, aceștia au avut de prezentat oferta managerială a școlii, dar și de răspuns unor întrebări din partea membrilor comisiei de examinare.

Din comisii au făcut parte un reprezentant al Consiliului Local din Primăria Bistrița, un reprezentant al ISJ Bistrița-Năsăud, un reprezentant al mediului de afaceri din oraș și doi profesori din școală.

Notele obținute în timpul celor șapte zile de interviuri pot fi consultate AICI.

Candidații la funcția de director și director adjunct la Liceul Tehnologic „Căianu Mic” au obținut nota 10.

La fel s-a întâmplat și în cazul Infoel Bistrița. Cei doi candidați la funcția de director și director adjunct au fost apreciați de comisie cu nota maximă.

Directori adjuncți de 10 vor fi și la Școala Gimnazială „Avram Iancu”, Școala Gimnazială 4 și Liceul Teoretic „Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului.

Candidatul pentru funcția de director la Palatul Copiilor, la Liceul Tehnologic Lechința și Școala Gimnazială Petriș au obținut tot 10.

Candidatul care își dorește să conducă Grădinița „Trenulețul Veseliei” și cel care a optat pentru funcția de director la Grădinița Nr 6 au fost notați tot cu 10.

10 au obținut și candidații la funcția de director la Școala gimnazială din Șieu, Rebrișoara, Sânmihaiu de Câmpie, Șieu Măgheruș, Ciceu Mihăiești, Dumitra și Mărișelu.

Candidații la funcția de director la Liceul Tehnologic „Henri Coandă” Beclean, „Solomon Haliță” din Sângeorz Băi și Liceul Tehnologic Bistrița

Până mâine, candidații care au susținut ieri ultimele interviuri pot încă să depună contestații.

După soluționarea contestațiilor, candidații care au optat pentru mai multe funcții vor trebui să decidă asupra uneia singure.

Calendarul concursului prevede ca la jumătatea lunii decembrie să fie validate rezultatele finale.

Între 20-22 decembrie se vor emite deciziile de numire a directorilor. Acestea intră în aplicare din 10 ianuarie.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: