1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

L-ați văzut? Un bărbat de 80 de ani din Jelna a dispărut fără urmă

Ieri, Daroși Mikloș, din Jelna a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Astăzi, fiica sa i-a sesizat dispariția la poliția.

Daroși Mikloși a plecat de acasă ieri și nu a mai revenit. Fiica sa a sesizat dispariția sa astăzi. Semnalmente: înălțime de aproximativ 1,50 m, greutate de aproximativ 50 de kilograme, păr grizonat, ochi căprui.

La data plecării era îmbrăcat cu o cămașă în carouri, albastru cu crem, o bluză neagră cu o dungă albă, pantaloni din stofă, de culoare neagră și pantofi sport, verde cu roșu. Pe cap purta un chipiu de culoare neagră.

Persoanele care pot să ofere detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

UPDATE:

Bărbatul a fost găsit, în apropierea unei păduri de pe raza localității Jelna.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...