-19.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 25, 2022

Dolha: Am cerut amânarea competiției de la Spermezeu! La Căian e altă poveste!

Competiția din acest weekend, de la Spermezeu, va fi AMÂNATĂ. „Nu voi fi niciodată pentru unii mumă, pentru alții ciumă! Dar la Căian e altă poveste!”, a declarat Stelian Dolha.

Spiritele s-au încins pe Valea Țibleșului, după ce primarul Paul Știr i-a cerut prefectului să aplice aceeași lege pentru toți.

Mai exact, edilul comunei Căianu Mic susține că autoritățile i-au interzis organizarea Zilelor Comunei. Totuși, la Spermezeu, pregătirile pentru competiția sportivă erau în toi.

Paul Știr: Domn prefect, unde-i lege, nu-i tocmeală! Aplicați aceleași legi peste tot!

Prefectul Stelian Dolha a explicat că NICI la Spermezeu NU se va organiza competiția în acest weekend.

Tocmai am ieșit dintr-o ședință restrânsă a Comitetului pentru Situații de Urgență și, în cadrul întâlnirii, l-am sunat pe Sorin Hognogi și l-am pus pe speaker. I-am spus să amâne această competiție măcar până după 1 iulie. De atunci se anunță noi măsuri de relaxare și poate se vor putea organiza. În acest weekend, cum dorea el să organizeze, nu se poate. Așa că i-am sugerat să le amâne!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, prefectul Stelian Dolha.

În ceea ce privește evenimentele de la Căian, Dolha susține că acolo e altă poveste.

Primarul paul Știr mi-a cerut voie pentru Înstruțatul Boului. I-am zis că acest lucru se poate organiza DOAR dacă TOȚI sunt vaccinați. Dar a zis că nu poate să controleze acest lucru. Atunci, conform măsurilor în vigoare, NU se poate organiza așa ceva.

Suntem totuși în starea de alertă. Și primarul de la Beclean m-a întrebat dacă se poate organiza Înstruțatul Boului la Figa. I-am spus că nu, și a zis că înțelege. Eu asta aștept de la edili, să fie înțelegători. Dar eu, cât voi fi prefect, nu voi fi pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Trebuie respectate măsurile!”, mai spus Stelian Dolha.

Acesta a subliniat faptul că deși incidența cazurilor COVID în județ e mică, nu știm CINE participă la festivaluri, evenimente.

Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Prudența ar trebui să ne călăuzească în decizii! Avem timp de astfel de evenimente și festivaluri pe când ieșim din pandemie!”, a concluzionat prefectul Stelian Dolha.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: