14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

Dolha: Am cerut amânarea competiției de la Spermezeu! La Căian e altă poveste!

Competiția din acest weekend, de la Spermezeu, va fi AMÂNATĂ. „Nu voi fi niciodată pentru unii mumă, pentru alții ciumă! Dar la Căian e altă poveste!”, a declarat Stelian Dolha.

Spiritele s-au încins pe Valea Țibleșului, după ce primarul Paul Știr i-a cerut prefectului să aplice aceeași lege pentru toți.

Mai exact, edilul comunei Căianu Mic susține că autoritățile i-au interzis organizarea Zilelor Comunei. Totuși, la Spermezeu, pregătirile pentru competiția sportivă erau în toi.

Paul Știr: Domn prefect, unde-i lege, nu-i tocmeală! Aplicați aceleași legi peste tot!

Prefectul Stelian Dolha a explicat că NICI la Spermezeu NU se va organiza competiția în acest weekend.

Tocmai am ieșit dintr-o ședință restrânsă a Comitetului pentru Situații de Urgență și, în cadrul întâlnirii, l-am sunat pe Sorin Hognogi și l-am pus pe speaker. I-am spus să amâne această competiție măcar până după 1 iulie. De atunci se anunță noi măsuri de relaxare și poate se vor putea organiza. În acest weekend, cum dorea el să organizeze, nu se poate. Așa că i-am sugerat să le amâne!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, prefectul Stelian Dolha.

În ceea ce privește evenimentele de la Căian, Dolha susține că acolo e altă poveste.

Primarul paul Știr mi-a cerut voie pentru Înstruțatul Boului. I-am zis că acest lucru se poate organiza DOAR dacă TOȚI sunt vaccinați. Dar a zis că nu poate să controleze acest lucru. Atunci, conform măsurilor în vigoare, NU se poate organiza așa ceva.

Suntem totuși în starea de alertă. Și primarul de la Beclean m-a întrebat dacă se poate organiza Înstruțatul Boului la Figa. I-am spus că nu, și a zis că înțelege. Eu asta aștept de la edili, să fie înțelegători. Dar eu, cât voi fi prefect, nu voi fi pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Trebuie respectate măsurile!”, mai spus Stelian Dolha.

Acesta a subliniat faptul că deși incidența cazurilor COVID în județ e mică, nu știm CINE participă la festivaluri, evenimente.

Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Prudența ar trebui să ne călăuzească în decizii! Avem timp de astfel de evenimente și festivaluri pe când ieșim din pandemie!”, a concluzionat prefectul Stelian Dolha.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...