9.5 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

FOTO/VIDEO: Dracula, ciobănescul caucazian crescut de familia Ilis din Beclean, a cucerit la Paris titlul de Campion European!

Alexandra și Romeo Ilis din Beclean și-au petrecut zilele de Paște la Paris, acolo unde ciobănescul lor caucazian – Dracula – a participat la Campionatul European. „A fost cel mai frumos cadou de Paște! Dracula a trecut cu brio toate probele posibile, cucerind titlul de campion european!”, a transmis pentru Bistrițeanul.ro Alexandra Ilis.

Exact acum șase luni, ciobănescul caucazian Dracula cucerea titlul de Campion Mondial la Brno. Despre această performanță puteți reciti mai jos:

FOTO: Dracula, ciobănescul caucazian crescut de pompierul Romeo Ilis, de la ISU Năsăud, a ajuns campion mondial!

În duminica de Paște, Dracula a trecut cu brio toate probele Campionatului European organizat la Paris.

Dracula s-a născut în canisa DRACULA CASTLE KENNEL, în urmă cu 4 ani. Începând de la vârsta de 9 luni, a început să participe la expoziții de frumusețe naționale și internaționale. A acumulat până astăzi 35 de titluri BEST OF BREED.

La vârsta de numai 4 ani, Dracula a ajuns și campion european, dar și campion mondial.

În campionatul de la Paris au fost înscriși alți 13 câini caucazieni, între care Dracula a ieșit pe primul loc. Am fost arbitrați de un arbitru din Franța. Ne-a impresionat că a apreciat cu adevărat calitățile lui Dracula, deși în concurs erau înscriși și câini din Franța. Ar fi putut să-i avantajeze în vreun fel, dar arbitrajul s-a dovedit extrem de corect.

Suntem tare mândri de performanțele lui! Prima probă a campionatului a fost la Clasa Campioni, pe care a câștigat-o detașat. Apoi a mers mai departe, cu restul masculilor pentru titlul de CACIB – Cel mai bun mascul. Iar apoi a urmat competiția pentru titlul Cel mai bun câine al rasei. Și aici a cucerit locul 1.

Fără falsă modestie, Dracula este în acest moment cel mai titrat caucazian din Europa. Este numărul 1 european și mondial în rasa sa. Nu este competiție pe care să nu o fi câștigat… Acest titlu nu a presupus nicio recompensă financiară. Dar crește palmaresul lui Dracula. Este pasiunea noastră, cam costisitoare, ce-i drept, însă Dracula chiar merită tot ce e mai bun”, ne-a mărturisit cu mândrie Alexandra Ilis.

Alexandra și Romeo Ilis sunt încă pe drum, în Germania, alături de fiica lor și de Dracula. Vor ajunge acasă, la Beclean abia mâine.

Următoarea expoziție pentru care ne pregătim ar fi Mondialele de la Madrid, în iunie. Normal că vrem să participăm și acolo. Continuăm cu antrenamentele și alimentația corespunzătoare pentru un show de nivel mondial”, ne-a mai explicat Alexandra Ilis. 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...