3.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

Lipsa zăpezii face „victime”: Drumul Romanilor 6.0, ANULAT

Drumul Romanilor 6.0, competiția de atelaje trase de câini, s-a anulat. Anunțul organizatorilor vine pe fondul lipsei de zăpadă chiar și din zona montană. Evenimentul ar fi avut loc între 28 și 29 ianuarie.

Anii trecuți, competiția a fost anulată din cauza pandemiei de Coronavirus. Evenimentul de anul acesta era organizat de cei din familia Berende, cunoscuți drept mari iubitori ai acestui sport și în același timp practicanți, împreună cu Transilvania Social.

Anul acesta trebuiau să participe sportivi din întreaga Europă, respectiv din România, Ungaria, Slovacia, Cehia, Austria, Polonia, Bulgaria, posibil din Elveția, Marea Britanie și din Luxembourg.

La categoriile de 4 și 6 câini participau cuceritorii aurului de la Campionatul Mondial, iar 2 și 8 câini campioni europeni. De asemenea, era invitat și campionul mondial de la skijuring.

Iată mesajul CS Sleddog BN, organizatorii competiției:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.