25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

După doi ani de pauză, repornește producția la fabrica de sârmă din Beclean

Noul proprietar al fabricii de sârmă Dan Steel Group din Beclean, SC Intertranscom Impex SRL din Bacău, vrea să repornească producția, a anunțat primarul Nicolae Moldovan. Cei doi au avut astăzi o întâlnire pentru a discuta modul în care noul proprietar dorește să retransforme fabrica într-unul dintre principalii angajatori din Beclean.

Fabrica de sârmă Dan Steel Group Beclean a fost vândută cu 7,5 milioane de euro, în cadrul unei licitații publice. Noul proprietar este Intertranscom Impex SRL, producător de plasă sudată din Bacău.

Un început de an cu speranțe noi!

Bun venit în orașul nostru noului proprietar al fabricii de sârmă, domnului Ioan Teslaru de la SC Intertranscom Impex SRL – Bacău.

Am avut azi la Primăria Beclean o discuție cu acesta despre modul în care gândește repornirea cu succes a producției de sârmă la fabrica de la Beclean.

Am încredere că expertiza domnului Ioan Teslaru în sectorul metalurgiei va retransforma fabrica din Beclean într-unul dintre principalii angajatori din zona noastră! Mult succes!„, a declarat primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

În anul 2022, societatea comercială a disponibilizat 208 angajați, dintr-un număr total de 253, după ce a intrat în faliment.

Dan Steel Beclean dă afară peste 200 de angajați

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...