22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

E ziua copilului! Ne mobilizăm să-i dăm o șansă la o viață normală lui Zian?

A venit pe lume prematur. Și de aproape trei ani de zile a demonstrat că e puternic, supraviețuind la zeci de operații. În 6 iunie va avea o intervenție chirurgicală în Turcia, care i-ar putea îmbunătăți viața semnificativ. Ne mobilizăm să-l ajutăm pe Zian?

În familia Juverdeanu se năștea Zian Vasile, acum 2 ani și 10 luni. A venit pe lume prematur și cu numeroase probleme de sănătate. Totuși, s-a încăpățânat să trăiască și să lupte.

Alături de Camelia și Vasile, părinții lui, Zian a făcut față la zeci de operații.

A avut 30 de operații până acum. Și a trecut cu bine peste toate. E un copil puternic, care vrea să trăiască. Și noi i-am fost alături. Eu am dormit pe holuri, pe scările spitalelor, pentru că nu aveam acces cu el în unele unități medicale, doar ca să pot să-l văd, să pot să îi fiu cât de aproape posibil! E un luptător, și emană atâta bucurie și pace!”, a povestit printre lacrimi Camelia.

Zian are o problemă la coloană, deci e imobilizat, și trebuie mișcat doar în anumite poziții. Dar această problemă de sănătate mai trebuie să aștepte.

Acum există o șansă pentru a rezolva o altă problemă: HIDROCEFALIA.

Pe 6 iunie vom merge la o clinică din Turcia. Dacă în România medicii au spus că nu se poate face, în  Turcia, după ce comisia a analizat dosarul nostru, ne-a programat la operație. În 6 mergem, în 7 este programată operația”, a explicat mama lui Zian.

Costurile sunt mult peste posibilitățile familiei. Consultul e 130 de euro, operația – DACĂ NU APAR complicații – 7.500 de euro. O zi de stat pe ATI – dacă e nevoie – 1.500 euro. La acestea se adaugă medicamentația, călătoria, și altele.

Până acum nu am cerut ajutorul nimănui. Numai Dumnezeu știe cum ne-am descurcat. Dar acum suntem la fundul, fundului. Efectiv NU mai putem face față. Și pe lângă cheltuielile acestea, acum, când mergem, vor urma alte cheltuieli: consultul după două săptămâni de la operație, setul complet de analize pe care i-l vor face… Și apoi să vedem alte și alte ce pot să apară, în funcție de cum evoluează operația”, a explicat Camelia.

Cei care doriți să oferiți o șansă în plus la o viață cât de cât normală lui Zian, o puteți face donând, cât doriți, din buzunarul dumneavoastră.

Cont banca BRD

LEI  – RO46BRDE080SV63217790800

Nume: Juverdeanu Petrescu Vasile (tatăl lui Zian)

EURO – RO05BRDE060SV46825000600

Nume: Juverdeanu Petrescu Maria – Camelia

Cod SWIFT – BRDEROBUXXX

Dacă doriți să luați legătura cu mămica, o puteți face la numărul de telefon 0750.808.733  – Camelia.

Mama lui Zian a vrut neapărat să transmitem un mesaj TUTUROR MAMELOR.

Vă rog, NU renunțați la copiii voștri, indiferent de ce spun doctorii. Dacă Dumnezeu îi lasă să trăiască, NU îi abandonați prin spitale sau cine știe pe unde. Am văzut prin spitale atâția copii abandonați! Luptați pentru ei, indiferent CINE și CE spune!”, a transmis Camelia printre hohote de plâns.

Haideți să-i aducem un zâmbet în colțul gurii, oferindu-i copilului ei, de ZIUA COPILULUI, o șansă în plus la o viață normală!

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Cauzurile de genul asta pentru copii ar trebui acoperite in totalitate de Statul Roman.
    Trebuie sa fie vre-un ajutor de la stat.
    Daca nu sunt acoperite, e completa lipsa de umanitate.

    Am ajutat si eu putin,
    Mult noroc lui Zian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...