14.6 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

Echipa de fotbal a Gloriei Bistrița, în Liga 2? Ce spune antrenorul Falub și conducerea clubului

Planurile ca echipa de fotbal a Bistriței să ajungă pe a doua scenă fotbalistică sunt deja făcute, lipsesc doar câteva meciuri care să facă diferența. Clubul se pregătește intens pentru propulsarea echipei de fotbal masculin din Liga 3  în Liga 2.

Cu un nivel de pregătire bun care se apropie de cerințele unei ligi superioare, Gloria 2018 are aspirații mari și au anunțat obiectivul sezonului de a se califica în fazele de baraj pentru promovarea în Liga 2, ba chiar și promovarea în a doua ligă.

Aurelian Băbuțan, directorul sportiv al secției de fotbal și Adrian Falub, antrenorul echipei, au trasat obiectivul de anul acesta și au prezentat câteva detalii despre echipă într-o conferință de presă, organizată la Stadionul Jean Pădureanu din Bistrița.

,,Cred cu tărie și optimism că vom fi una dintre cele 5 echipe care la sfârșitul meciurilor de baraj va promova în Liga 2. Cred că Bistriței îi lipsește fotbalul și merităm să punem din nou orașul pe harta fotbalului bun, să revenim acolo unde am stat atât de mulți ani. Ne obligă tradiția fotbalistică a orașului, tradiția acestui club și investițiile care se fac. Cu siguranță vom fi acolo”, a transmis Aurelian Băbuțan, directorul sportiv al secției de fotbal.

La meciurile Gloriei jucate la Bistrița sunt așteptați suporterii și iubitorii de fotbal, iar Aurelian Băbuțan a transmis un mesaj pentru ei.

,,Este important ca prin jocurile noastre să reușim să aducem lumea pe stadion. Tot timpul am avut suporteri și este de datoria noastră să-i readucem acolo unde le este locul, prin fel și fel de mijloace. Prioritară este promovarea, pentru a juca la meciurile de baraj cu spectatorii alături. Fetele de la handbal ne obligă să ne ridicăm la acelasi nivel și să revenim în Liga 2, fără a le face concurență”, a mai completat Băbuțan.

Este așteptat noul stadion, construit în zona Wonderland, cu 10.000 de locuri și înregistrat pentru competiții sportive la nivel internațional.

,,Întradevăr, pentru a fi o echipă foarte bună de Liga 2, implică mai multe chestiuni. Ca să te califici și să joci un Play-Off este dificil, iar ca să joci un baraj e și mai dificil. Ai nevoie nu numai de niște investiții foarte mari, ci și de jucători foarte buni, astfel încât dacă pierzi unul, să îl poți înlocui. Trebuie să fim competitivi. Chiar dacă jucăm în Liga 3, avem condiții de Liga 2 și nu ne lipsește absolut nimic, poate doar un stadion nou. Ceea ce ne-am propus am transferat, iar acest lucru o să ne ajute extrem de mult”, a completat antrenorul echipei, Adrian Falub.

La conferința de presă a fost prezentat echipamentul pe care echipa o va purta în meciurile de acasă și cele din deplasare.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Pentru a aduce suporterii la stadion aveti nevoie de o strategie de marketing . Incepeti cu punerea in vanzare de tricouri si articole personalizate . Incercati sa atrageti interesul comunitatii .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...