-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Echipa de fotbal a Gloriei Bistrița, în Liga 2? Ce spune antrenorul Falub și conducerea clubului

Planurile ca echipa de fotbal a Bistriței să ajungă pe a doua scenă fotbalistică sunt deja făcute, lipsesc doar câteva meciuri care să facă diferența. Clubul se pregătește intens pentru propulsarea echipei de fotbal masculin din Liga 3  în Liga 2.

Cu un nivel de pregătire bun care se apropie de cerințele unei ligi superioare, Gloria 2018 are aspirații mari și au anunțat obiectivul sezonului de a se califica în fazele de baraj pentru promovarea în Liga 2, ba chiar și promovarea în a doua ligă.

Aurelian Băbuțan, directorul sportiv al secției de fotbal și Adrian Falub, antrenorul echipei, au trasat obiectivul de anul acesta și au prezentat câteva detalii despre echipă într-o conferință de presă, organizată la Stadionul Jean Pădureanu din Bistrița.

,,Cred cu tărie și optimism că vom fi una dintre cele 5 echipe care la sfârșitul meciurilor de baraj va promova în Liga 2. Cred că Bistriței îi lipsește fotbalul și merităm să punem din nou orașul pe harta fotbalului bun, să revenim acolo unde am stat atât de mulți ani. Ne obligă tradiția fotbalistică a orașului, tradiția acestui club și investițiile care se fac. Cu siguranță vom fi acolo”, a transmis Aurelian Băbuțan, directorul sportiv al secției de fotbal.

La meciurile Gloriei jucate la Bistrița sunt așteptați suporterii și iubitorii de fotbal, iar Aurelian Băbuțan a transmis un mesaj pentru ei.

,,Este important ca prin jocurile noastre să reușim să aducem lumea pe stadion. Tot timpul am avut suporteri și este de datoria noastră să-i readucem acolo unde le este locul, prin fel și fel de mijloace. Prioritară este promovarea, pentru a juca la meciurile de baraj cu spectatorii alături. Fetele de la handbal ne obligă să ne ridicăm la acelasi nivel și să revenim în Liga 2, fără a le face concurență”, a mai completat Băbuțan.

Este așteptat noul stadion, construit în zona Wonderland, cu 10.000 de locuri și înregistrat pentru competiții sportive la nivel internațional.

,,Întradevăr, pentru a fi o echipă foarte bună de Liga 2, implică mai multe chestiuni. Ca să te califici și să joci un Play-Off este dificil, iar ca să joci un baraj e și mai dificil. Ai nevoie nu numai de niște investiții foarte mari, ci și de jucători foarte buni, astfel încât dacă pierzi unul, să îl poți înlocui. Trebuie să fim competitivi. Chiar dacă jucăm în Liga 3, avem condiții de Liga 2 și nu ne lipsește absolut nimic, poate doar un stadion nou. Ceea ce ne-am propus am transferat, iar acest lucru o să ne ajute extrem de mult”, a completat antrenorul echipei, Adrian Falub.

La conferința de presă a fost prezentat echipamentul pe care echipa o va purta în meciurile de acasă și cele din deplasare.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Pentru a aduce suporterii la stadion aveti nevoie de o strategie de marketing . Incepeti cu punerea in vanzare de tricouri si articole personalizate . Incercati sa atrageti interesul comunitatii .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.