19.1 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

FAKE NEWS: Pârtia Cocoș bagă România în Schengen!

Pârtia Cocoș bagă România în Schengen:  Austria a cedat! Țara noastră va fi acceptată în Schengen însă doar cu câte un județ pe rând. Primul județ acceptat este Bistrița-Năsăud, datorită Pârtiei Cocoș.

E o acceptare treptată a României, însă și noi ne dorim foarte mult liberul acces la celebra pârtie de schi din Transilvania, județul Bistrița-Năsăud.

Austria nu mai face față schiorilor și credem că pârtia Cocoș poate fi de un real ajutor în această direcție”, ar fi declarat cancelarul Austriei în timp ce se echipa pentru ski.

Apoi, într-o română aproximativă și vizibil antrenată i-a spus zâmbind reporterului român ceva ce pare că a tot repetat în ultimele zile: Zece urcări va rog. Multumesc! și Patru pahare vin fiert. Multumesc.

La auzul zvonului, s-au format cozi infernale la vămi, în așteptarea undei verzi. Mii de austrieci, unii deja gata echipați, pregătiți să se bucure de schiatul pe pârtia Cocoș.

Alții, care au cunoștințe în România, le-au trimis pe acestea să le țină loc la coadă sau să le cumpere ski pass-uri din timp.

Am citit enorm despre această pârtie, am înțeles că e exclusivistă, deschisă de doar câteva ori pe an, și doar o parte din ea. Așa e cu lucrurile de valoare, nu sunt accesibile tot timpul și pentru toți.

E intrigant și misterios, asta ne face să o dorim și mai mult” a spus un turist austriac aflat la vama Borș.

Autoritățile îi așteaptă pe turiștii austrieci cu pâine dar fără sare, fiindcă sarea nu face bine zăpezii…

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Acuma fara nicio gluma, nu răspunde nimeni pentru aceasta investiție inutilă?
    Crețu nu răspunde nici pentru două, trei puguri doar el a fost tartorul.
    Sta liniștit în timp ce pârtia de noroi este nefolosita in timp ce se distruge orașul cu construcții haotice, case între blocuri, hale de depozitare între case.
    HAOS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.