21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

FELDRU: Femeie intoxicată cu fum, în stare de inconștiență

Echipajele medicale se luptă să salveze o femeie din Feldru. Aceasta a fost găsită în stare de inconștiență, fiind intoxicată cu fum.

Un apel la 112 solicita intervenția de urgență a echipajelor medicale în localitatea Feldru. O femeie a fost găsită în stare de inconștiență. Aceasta se afla într-o încăpere inundată de fum, fiind cel mai probabil intoxicată.

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi a fost direcționat pentru a ajuta femeia în vârstă de aproximativ 45 de ani. S-a solicitat și sprijinul unui echipaj SAJ BN.

Femeia este inconștientă, cu respirație, a fost stabilizată în urma administrării de oxigen și alte proceduri specifice (echipaje SMURD și SAJ). Intervenția este în dinamică ” transmite ISU BN.

Știre în curs de actualizare!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...