20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

FELDRU: Femeie intoxicată cu fum, în stare de inconștiență

Echipajele medicale se luptă să salveze o femeie din Feldru. Aceasta a fost găsită în stare de inconștiență, fiind intoxicată cu fum.

Un apel la 112 solicita intervenția de urgență a echipajelor medicale în localitatea Feldru. O femeie a fost găsită în stare de inconștiență. Aceasta se afla într-o încăpere inundată de fum, fiind cel mai probabil intoxicată.

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi a fost direcționat pentru a ajuta femeia în vârstă de aproximativ 45 de ani. S-a solicitat și sprijinul unui echipaj SAJ BN.

Femeia este inconștientă, cu respirație, a fost stabilizată în urma administrării de oxigen și alte proceduri specifice (echipaje SMURD și SAJ). Intervenția este în dinamică ” transmite ISU BN.

Știre în curs de actualizare!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!