16.7 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

FII REPORTER: Parcul dendrologic de la Unirea, mereu închis vizitatorilor

O cititoare ne-a semnalat faptul că a încercat să viziteze parcul dendrologic din Unirea, de lângă Teraplast Arena, de 3 ori, duminica, însă de fiecare dată era pus lacăt pe poartă…

În Unirea, în apropierea Pârtiei Cocoș, a fost amenajat un parc dendrologic, investiția ridicându-se la peste 6 milioane de lei. Însă oamenii se plâng de faptul că nu îl pot vizita.

O cititoare ne-a semnalat faptul că a vrut să se plimbe prin parc, duminica, de 3 ori, însă poarta era închisă, cu lacăt.

Oare ce se întâmplă la parcul dendrologic de la Unirea? Venim a treia oară, în zilele de duminică, și a fost închis de fiecare dată”, ne-a scris bistrițeanca.

Aceasta ne-a trimis și imagini cu poarta închisă, pe care scrie că programul de vizită e între orele 09.00 și 22.00.

Reprezentanții municipalității spun că parcul nu se poate vizita iarna, nefiind un punct de atracție pentru bistrițeni în sezonul rece. Însă, când vremea se va încălzi, porțile se vor deschide iar, lucru care va fi anunțat la momentul respectiv.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Bine ca e groapa din Decebal punct de atractie.
    Sa va fie rusine nemernici ordinari ce sunteti, bine ca platiti niste trântori pentru pârtia aia de ski care e deschisa 3 zile pe an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.