4.1 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

FII REPORTER: „Toată jertfa ostașilor români cuprinsă într-o coroana de flori…de 2 bani”

Cu economie maximă, așa a fost tratată de autoritățile locale și județene anul acesta Ziua Națională. Acestea au cumpărat o singură coroană de flori pe care au depus-o la statuia lui Andrei Mureșanu.

„Toată jertfa ostașilor români cuprinsă într-o coroană de flori…de 2 bani. Prefectura, Primăria, împreună cu toate instituțiile de stat…toate împreună…au depus această coroană. RUȘINE mai mare cred că nu există”, transmite un cititor Bistrițeanul.ro.

Anul acesta, autoritățile publice locale și județene au ales să depună o singură coroană, la statuia lui Andrei Mureșanu din centrul istoric. Este pentru prima dată când autoritățile depun o singură coroană…

La statuia lui Andrei Mureșanu au fost depuse doar două coroane în total, una a revoluționarilor și cea a autorităilor locale și județene. Momentul a avut loc în cadrul ceremonialului dedicat Zilei României.

De asemenea, anul acesta a lipsit și celebra paradă, care aduna an de an, bistrițenii în centrul istoric, cu mic, cu mare. Cei prezenți au fost nevoiți să se mulțumească cu niște discursuri și un moment artistic. S-a renunțat și la retragerea cu torțe, nelipsită până acum de Ziua Națională.

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Rusine celor care au fost in stare sa depuna o asemenea coroana! Credeam ca avem doar un primar nepriceput, asemenea bradului din centrul orasului. Dar s a demonstrat ca si la Prefectura avem aceeasi oameni nepriceputi.Rusine, rusine, rusine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: