16.6 C
Bistrița
joi, august 18, 2022

FOTO/VIDEO: S-a deschis Grill Casa Românească!

Mici, grătare, burgeri, cârnați, cartofi și bere la halbă, le găsiți de azi toate la un loc. În Piața Decebal s-a deschiz Grill Casa Românească.

E miezul zilei, așa că bistrițenii au putut fi zăriți în diferite zone din oraș, cumpărându-și preparate pentru masa de prânz.

Unii au ales să se simtă ca la iarbă verde, cumpărându-și mici și grătare, cartofi prăjiți sau cârnăciori, burgeri și alte preparate care le mâncăm, de obicei, „în aer liber”.

Toate acestea se găsesc de azi la Grill Casa Românească. În Piața Decebal, o mică afacere de familie prepară bucatele cele mai îndrăgite de români, în special pentru ieșirile cu prietenii.

Localul are două mese la interior, dar și trei la exterior. Preparatele pot fi savurate acolo sau pot fi luate la pachet.

În curând, vi se va pune la dispoziție și un număr de telefon la care să sunați pentru a vă pregăti comanda din timp și voi doar să o ridicați.

La Grill Casa Românească veți găsi aceste preparate:

  • de luni până vineri între orele 07.30 – 19.00
  • sâmbăta va fi program mai scurt, dar nu vă vor lăsa fără bunătăți
  • duminica va fi închis.

Așadar, dacă dorești bunătăți ”ca la iarbă verde”, dar savurate acasă, la birou sau în oraș, de azi le găsești pe toate în Piața Decebal, la Grill Casa Românească.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...