19.3 C
Bistrița
marți, octombrie 3, 2023

FOTO/VIDEO: S-a deschis Grill Casa Românească!

Mici, grătare, burgeri, cârnați, cartofi și bere la halbă, le găsiți de azi toate la un loc. În Piața Decebal s-a deschiz Grill Casa Românească.

E miezul zilei, așa că bistrițenii au putut fi zăriți în diferite zone din oraș, cumpărându-și preparate pentru masa de prânz.

Unii au ales să se simtă ca la iarbă verde, cumpărându-și mici și grătare, cartofi prăjiți sau cârnăciori, burgeri și alte preparate care le mâncăm, de obicei, „în aer liber”.

Toate acestea se găsesc de azi la Grill Casa Românească. În Piața Decebal, o mică afacere de familie prepară bucatele cele mai îndrăgite de români, în special pentru ieșirile cu prietenii.

Localul are două mese la interior, dar și trei la exterior. Preparatele pot fi savurate acolo sau pot fi luate la pachet.

În curând, vi se va pune la dispoziție și un număr de telefon la care să sunați pentru a vă pregăti comanda din timp și voi doar să o ridicați.

La Grill Casa Românească veți găsi aceste preparate:

  • de luni până vineri între orele 07.30 – 19.00
  • sâmbăta va fi program mai scurt, dar nu vă vor lăsa fără bunătăți
  • duminica va fi închis.

Așadar, dacă dorești bunătăți ”ca la iarbă verde”, dar savurate acasă, la birou sau în oraș, de azi le găsești pe toate în Piața Decebal, la Grill Casa Românească.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...