18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

FOTO: Atmosferă „hibernală” pe Masivul Saca, tărâmul narciselor. Când va fi acoperit cu un covor de narcise:

În aprilie, Masivul Saca din Parcul Național Munții Rodnei așteaptă înflorirea narciselor cu un covor generos de zăpadă. Când va fi acoperit cu un covor de narcise:

Temperaturile au scăzut drastic în ultimele zile în întreaga țară. În zonele de munte și-au făcut apariția chiar fulgii, iar imaginile surprinse în Parcul Național Munții Rodnei dau impresia că se apropie iarna din nou.

Masivul Saca, tărâmul narciselor este acoperit momentan cu un covor generos de zăpadă, ne arată imaginile publicate de reprezentanții Parcului Național Munții Rodnei.

Totuși, în perioada imediat următoare, acesta va fi acoperit cu un covor de narcise: „Dacă timpul va fi frumos și iarna nu ne mai joacă feste estimăm perioada optimă de vizitare sfârșitul lunii aprilie, începutul lunii mai”, informează Parcul Național Munții Rodnei.

Foto: Parcul Național Munții Rodnei 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!