0.8 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

FOTO: Au sosit dulciurile rafinate de Crăciun, la The Drinks Store!

Cutii din piele cu ciocolată fină, faimoasa ciocolată Mozart, ediții limitate de Crăciun de ciocolată fină au ocupat rafturile The Drinks Store. Magazinul de băuturi de pe Calea Moldovei, din vecinătatea Kaufland, obișnuiește să aducă înainte de sărbători cele mai rare sortimente de ciocolată, numai bune de pus în ghetuțe sau de făcut cadou angajaților sau colaboratorilor.

De câteva zile, rafturile The Drinks Store au prins culoare și o parte din atmosfera de Crăciun pentru că pe rafturi au ajuns dulciurile dedicate sărbătorilor de iarnă. În cutii elegante, unele chiar din piele sau ediții limitate de ciocolată fină, numai bune de luat și de pus sub brad sau de făcut cadou de Crăciun, toate le găsești acum la The Drinks Store. Inclusiv faimoasa ciocolată Mozart este pe rafturi, dar și cele mai iubite branduri din industria ciocolatei, majoritatea de producție germană, pe care oricine s-ar bucura să le savureze. Butoiașe cu ciocolată, ediții de lux cu ciocolată neagră, specialități cu ciocolată sărată, praline fine, cuburi de ciocolată, cipsuri din ciocolată, jeleurile nemțești Haribo care ne-au colorat copilăria, cutii colorate care ascund ediții speciale și limitate de ciocolată, pentru toate gusturile și numai bune de făcut cadou celor mai pretențioși, te așteaptă în aceste zile la The Drinks Store.

Au început să vină și edițiile speciale scoase de producătorii de băuturi așa că dacă ai de făcut un cadou special, cuiva special, aici ai de unde alege, fie că e vorba de o băutură rară, specială, sau de o ciocolată fină, care ar cuceri pe oricine.

Magazinul The Drinks Store este deschis de Luni și până Sâmbătă în intervalul orar 09.00-21.00, iar Duminica între 09.00-18.00.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...