4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

FOTO: Bogdan Ivan, la întâlnire cu noua generație de antreprenori

Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, s-a întâlnit ieri, la Cluj, cu noua generație de antreprenori de succes din Transilvania. Acesta a participat la evenimentul moderat de antreprenorul Cristian Onețiu.

Ministrul Bogdan Ivan a participat ieri la Cluj, la întâlnirea cu oamenii de afaceri de succes din Transilvania. Evenimentul a fost moderat de Cristian Onețiu.
Idei care revoluționează România, oameni faini și Mindset-ul că doar uniți putem conta!
Mulțumesc Cristi Onețiu pentru invitație!
După întâlnirea cu voi, am și mai mult curaj să lupt pentru modernizarea și digitalizarea României”, a transmis ministrul Digitalizării.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: